Кубок України серед жіночих команд. 1/8 фіналу. «Пантери» - «Динамо» - 0:3

Кубок України серед жіночих команд. 1/8 фіналу. «Пантери» - «Динамо» - 0:3

Жіноча команда «Динамо» стартувала у розіграші Кубка України. В 1/8 фіналу суперницями київських динамівок стали уманські «Пантери».

Динамівци переважали суперника протягом усього матчу, почавши створювати небезпечні моменти з перших хвилин поєдинку. Але до певного часу відзначитися не вдавалося, адже з атаками нашої команди справлялися суперниці, збавляючи темп, блокуючи удари та вчасно вступаючи у відбір м’яча. Після кількох «пристрілок» у другій половині тайму наші дівчата таки повели у рахунку.

Отримавши чудову дальню передачу з глибини поля Кукса вийшла сам-на-сам із воротарем «Пантер» та ударом з лінії штрафного майданчика перекинула її, спрямувавши м’яч точно у ворота. До перерви більше відзначитися «біло-синім» не вдалося, але у другій половині зустрічі вони продовжили розпочате до перерви.

Після стрімкої атаки, правим флангом, яка розпочалася на власній половині поля, м’яч отримала Чайка, забігла з ним до штрафного майданчика, змістилася трохи в центр та невідпорним ударом відправила м’яч по недосяжній для воротаря «Пантер» траекторії.

А ще через чотири хвилини динамівки довели рахунок до великого. Цього разу вони відзначилися після стандартного положення – подачу від кутової позначки з середини штрафного майданчика змогла замкнути Кравець, яка скористалася помилкою воротаря на виході та спрямувала м’яч у сітку.

Заради справедливості зазначимо, що кілька разів доводилося виручати свою команду і нашому голкіперу Карбань, але кожного разу вона діяла надійно та змогла зберегти свої ворота у недоторканості, реагуючи не лише на удари з гри, а й після стандартних положень, у тому числі, і у небезпечній близькості від динамівських воріт.

Кубок України серед жіночих команд, 1/8 фіналу

26.08.2023. Умань. Центральний стадіон 

«Пантери» - «Динамо» - 0:3 (0:1)

«Пантери»: Ганєвська, Байрак (Колесник, 58), Коноплян, Ніколаєва, Боярова, Рибалкіна, Черніченко, Чорненко (Крачок, 86), Живолуп, Рошка, Білокур.

«Динамо»: Карбань, Шевцова, Сікорська (Бабюк, 78), Бондаренко, Степанець (Чорномаз, 78), Словак, Прокопенко (Дружченко, 61), Кукса (Горулько, 68), Чайка (Мирончук, 68), Мироненко, Кравець.

Голи: Кукса (36), Чайка (50), Кравець (54)

Попередження: Рошка (22), Чорненко (76) – Чайка (24), Прокопенко (29).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер