Підтримка від команди для травмованої Анастасії Дружченко

Підтримка від команди для травмованої Анастасії Дружченко

У матчі 7-го туру чемпіонату України серед жіночих команд проти «Шахтаря» (1:0) серйозну травму отримала нападниця «Динамо» Анастасія Дружченко.

Команда вирішила підтримати свою партнерку та зробила колективне фото з ігровою футболкою Насті, тим самим висловивши їй підтримку. Детальніше про вчинок команди розповів головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Єфимако.

- Настю було прооперовано сьогодні, 17 жовтня. За свідченням лікаря команди, оперативне втручання пройшло успішно. Уже завтра її мають виписати з лікарні додому, а далі у неї доволі тривалий етап реабілітації – від двох до трьох місяців. Команда вирішила підтримати гравчиню, і ми всі бажаємо їй якнайшвидшого одужання та повернення на поле.

Щодо справ у команді, то після нетривалого відпочинку ми розпочали підготовку до двох ігор, що залишилося провести у цьому році. Оскільки найближчий матч у нас лише 4 листопада, проти «Кривбаса» у Кривому Розі, то є час на виправлення недоліків організації гри через тренувальний процес та теоретичні заняття. Також у нас запланований спаринг – у найближчу суботу ми зіграємо із новоствореною командою столичної «Оболоні».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер