Сергій РЕБРОВ: «Лобановський не просто навчив нас грати у футбол, він навчив нас жити»

Сергій РЕБРОВ: «Лобановський не просто навчив нас грати у футбол, він навчив нас жити»

- Вважаю, що вдалося створити чудовий фільм, який зібрав у собі багато моментів, пов'язаних з історією життя Валерія Васильовича. Я сам через багато з цих моментів пройшов, так само як і інші футболісти, які теж були тут, і яким, як і мені, пощастило грати під керівництвом Лобановського. Я дійсно радий, що ми зробили такий фільм про цю велику людину, яка зробила величезний внесок не лише в історію київського «Динамо», але й усієї України.

- Який ваш головний спогад про Лобановського?

- Кожна розмова з ним! Навіть кожна зустріч із ним була величезним досвідом, уроком життя. Він не просто навчив нас грати у футбол, він навчив нас жити, загартував нас, щоб ми були готовими до цього життя.

- Сьогодні на прем'єрі була присутня перша команда «Динамо». Як думаєте, що візьмуть для себе від цього фільму ваші підопічні?

- Це справа кожного. Але я впевнений, що цей фільм не залишив байдужим нікого. Це наша історія. Повторюся, я радий, що ми створили такий фільм, який буде наочним посібником для молодих гравців.

- Як думаєте, що сказав би Лобановський, якби подивився цей фільм?

- Не знаю. Але я думаю, що йому було би приємно. А те, що він зробив, це величезний внесок для всієї нашої країни! Він виховав не одне покоління.

- Як ви думаєте, перегляд цього фільму може змінити ставлення футболістів «Динамо» до своєї роботи на краще?

- Сподіваюся! Кожен має право для себе вирішувати, що йому дав цей фільм.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер