Вища ліга серед жіночих команд. «Динамо» - «Дніпро-1» - 0:1

Вища ліга серед жіночих команд. «Динамо» - «Дніпро-1» - 0:1

У другому турі вищої ліги серед жіночих команд «Динамо» приймало «Дніпро-1». У минулому сезоні команди обмінялися формально виїзними перемогами, проте виїзні матчі обидві команди проводили як раз на своєму полі.

Динамівки активно розпочали зустріч зі стартових хвилин, проте пропустили швидкий м’яч. Гості реалізували свою першу ж небезпечну атаку. На 4-й хвилині Людмила Куніна на високій перехопила м’яч на чужій половині поля, скориставшись невпевненістю у діях «біло-синіх», та одразу віддала передачу на Вікторію Серемчук, яка ударом в один дотик переграла Євгенію Карбань, забивши свій третій м’яч у чемпіонаті.

Швидкий м’яч вплинув на характер гри та дозволив гравчиням «Дніпра-1» діяти впевненіше, а динамівкам ускладнив завдання. Загалом гра була досить рівною, хоча динамівки намагалися більше атакувати, а гості – втримати переможний результат. І це їм вдалося, перший м’яч у грі, забитий на самому початку гри, так і виявився єдиним.

Таким чином дніпрянки після двох матчів мають стовідсотковий результат та очолюють турнірну таблицю, у той час як динамівки у двох турах набрали 3 очки.

Свій наступний матч динамівки проведуть 19 серпня, коли зіграють на виїзді з уманськими «Пантерами».

Вища ліга України серед жіночих команд, 2-й тур  

21.05.2023. НТБ «Динамо», Віта-Литовська  

«Динамо» – «Дніпро-1» - 0:1

«Динамо»: Карбань, Бабюк, Горулько (Кукса, 72), Степанець (Кабанова, 90), Бондаренко, Словак, Прокопенко (к), Сікорська, Кравець (Чайка, 46), Мироненко, Дружченко (Мирончук, 84)

«Дніпро-1» (стартовий склад): Рябовіл, Пороходніченко, Аілінкій, Аслаханова (Вакуленко, 81), Логвінова, Левицька (к), Кумеда, Немець, Куніна (Рудь, 85), Тараканова, Новосельська (Крючкова, 58)

Гол: Новосельська (4)

Попередження: Пороходніченко (85)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер