Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Дніпро-1» – 2:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Дніпро-1» – 2:0. Звіт про матч

У неділю, 6 листопада, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 8-го туру Вищої ліги України. 

«Біло-сині» на базі «Динамо» у Віті-Литовській зіграли з «Дніпром-1». 

З перших хвилин динамівки пішли в атаку. Вже на 2-й хвилині поєдинку Анна Прокопенко далеким ударом перевірила на міцність голкіпера «Дніпра-1» - Рябовол миттєво зреагувала на небезпеку біля своїх володінь. 

На 12-й хвилині киянки втілили свою перевагу у забитий гол – найкращий бомбардир команди Анастасія Дружченко відкрила рахунок у поєдинку.

Як і очікувалося, «Дніпро-1» не захотів миритися з подіями на полі та взяв ініціативу до своїх рук. Але рахунок до кінця першого тайму залишився незмінним.

Збільшився градус на полі у другому таймі. «Дніпро-1» те й робив, що шукав щастя біля воріт «Динамо».  однак і захист, і воротар «біло-синіх» надійно оборонялися і не давали супернику створювати перспективні моменти. Уболівальники могли спостерігати два ефектні сейви Ірини Славич.

На 78-й хвилині Анастасія Дружченко зняла напругу у грі, оформивши дубль – отримавши передачу з глибини, Анастасія обіграла воротаря «Дніпра-1» і не залишивши Рябовол жодного шансу переправити м'яч у сітку воріт.

Загалом дніпрянки більше володіли м'ячем і виходили в атаку, але підопічні Володимира Пятенка показали 100% результативність та реалізували свої моменти, що принесло киянкам перемогу – 2:0 на табло.

Вища ліга України серед жіночих команд, 8-й тур 

06.11.2022. УТБ «Динамо», Віта-Литовська 

«Динамо» (Київ) – «Дніпро-1» (Дніпро) – 2:0 

«Динамо»: Славич, Кликова, Степанець, Долбіна, Бабюк (Шевцова, 68), Прокопенко, Горулько (Стрільцова, 87), Кукса, Сікорська, Кравець (Барбул, 83), Дружченко

«Дніпро-1»: Рябовол, Тельна, Пороходниченко (Тараканова, 46), Сінько, Мустафаєва (Новосільська, 79), Аслаханова, Бєлік, Кумеда, Куніна, Немець, Серемчук (Кузьмин, 71) 

Голи: Дружченко (12, 78) 

Попередження: Прокопенко (89)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер