Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Кривбас» - 0:5. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Кривбас» - 0:5. Звіт про матч

У четвер, 30 березня, жіноча команда київського «Динамо» провела поєдинок 15-го туру Вищої ліги України сезону-2022/2023.

«Біло-сині» на НТБ «Динамо» у Віті-Литовській зіграли з одним із лідерів Вищої ліги України - «Кривбасом» із Кривого Рога. 

Команди активно розпочали гру. Мотивовані після останніх матчів динамівки нав‘язували боротьбу супернику на кожному клаптику поля, розганяючи атаки на обох флангах. Проте першим забив «Кривбас» на 6-й хвилині - потужним ударом Ірина Кочнєва розрізала оборону «Динамо». А на 9-й хвилині Поліна Янчук реалізувала пенальті. Не довго вагаючись, киянки хвилині відповілі атакою - м‘яч опинися у руках голкіперки. 

Незважаючи на рахунок на табло, киянки не відставали у кількості створених гольових моментів, але не вистачало то останнього пасу, то точності, то футбольної фортуни, коли арбітр матчу не зарахував гол, та «Кривбас» ні на секунду не втрачав концентрації у захисті. 

На 33-й хвилині Юлія Зубар довела рахунок до розгромного, зігравши на добиванні - 0:3. До кінця першого тайму цифри на табло залишилися незмінними.

Динамічно розпочався другий тайм. На 60-й хвилині «Кривбас» реалізував другий пенальті - забитий гол записала у свій актив Поліна Янчук. Через деякий час пролунала повітряна тривога і команди спрямували до укриття. 

По поновленню матчу темп гри залишився на високому рівні. Чудовий момент для взяття воріт мала Анастасія Дружченко, але м‘яч пролетів над поперечиною. 

Знову і знову гравчині «Кривбасу» перевіряли на міцність Ірину Славич - капітан не один раз рятувала нашу команду. Проте арбітр матчу призначив третій пенальті у ворота «Динамо», який реалізувала Поліна Янчук. 0:5 - підопічні Володимира Пятенка програють вдома «Кривбасу».

Вища ліга України серед жіночих команд, 15-й тур  

30.03.2023. НТБ «Динамо», Віта-Литовська 

«Динамо» (Київ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:5

«Динамо»: Славич, Горулько, Шевцова (Барбул, 80), Бондаренко, Головко, Прокопенко, Словак, Кукса, Сікорська (Мирончук, 46), Мироненко (Стрельцова, 89), Дружченко

«Кривбас»: Келюшик (Кулік, 68), Ольхова (Прісекарь, 68), Іванова, Амаріель, Басанська, Кочнева, Семків (Авраменко, 76), Тян, Бєлякова, Зубар (Стєкольщикова, 61), Янчук 

Голи: Кочнєва (6), Янчук (9, 60, 88) Зубар (33)

Попередження: Ольхова (13)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер