Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Ладомир» – 1:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Ладомир» – 1:0. Звіт про матч

У неділю, 25 вересня, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 3-го туру Вищої ліги України.

«Біло-сині» вдома прийняли «Ладомир» із Володимира-Волинського на базі «Динамо» у Віті-Литовській.

Команди обережно увійшли у гру, придивляючись один до одного. Дії перших хвилин поєдинку переважно розгорталися у середині поля.

На 11-й хвилині «Ладомир» міг відкривати рахунок – на щастя, Ірина Славич змогла врятувати свої володіння. Недовго чекаючи, динамівки одразу відповіли двома серйозними атаками, але до забитого м'яча справа не дійшла.

Нарешті після серії спроб взяття воріт на 34-й хвилині «Динамо» втілило свою територіальну перевагу у забитий м'яч – після подачі з кутового 16-річна Тетяна Бондаренко головою переправила м'яч у сітку воріт – 1:0.

 
До кінця першого тайму динамівки перевели гру на половину поля «Ладомира», контролюючи перебіг поєдинку, створюючи момент за моментом, проте рахунок залишився незмінним.

Динамічно стартував другий тайм – волинянки вийшли на поле з наміром відігратися, а динамівки – здобути впевнену перемогу, що яскраво позначилося на ході подій. Крок за кроком «Ладомир» здійснював спроби взлому оборони «Динамо» наполегливими атаками, але ключа до захисту киянок знайти так і не вдалося.

Насиченим на події видався кінець поєдинку – команди те й робили, що обмінювалися небезпечними моментами. Зазначимо активні дії в атаці Анастасії Дружченко та Тетяни Бондаренко – у всіх випадках волинянок рятувала стійка. Плюс, на 88-й хвилині арбітр не зарахував ефектний гол Анастасії Степанець.

1:0 – «Динамо» закріпилося на четвертій позиції у турнірній таблиці Вищої ліги України.

Вища ліга України серед жіночих команд, 3-й тур

25.09.2022. Віта-Литовська, УТБ «Динамо» (Київ)

«Динамо» (Київ) – «Ладомир» (Володимир-Волинський) – 1:0

«Динамо»: Славич, Кликова, Бондаренко, Бабюк, Прокопенко, Словак, Горулько (Сікорська 75), Дружченко, Мирончук (Барбул, 90), Кукса (Гріга, 83), Степанець

«Ладомир»: Новікова, Гірин, Ігнатенко, Аполлоніна (Жовнір, 81), Котельчук, Довганик, Дуб, Невар, Єфимчук, Коротчук, Борковська

Гол: Бондаренко (34).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер