Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Маріуполь» – 3:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Маріуполь» – 3:0. Звіт про матч

У неділю, 23 жовтня, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 6-го туру Вищої ліги України. 

«Біло-сині» на базі «Динамо» у Конча-Заспі зіграли з «Маріуполем».

Перша половина зустрічі була рівною для обох команд, дії на полі переважно розгорталися в центрі поля. Лише на 16-й хвилині зустрічі з'явився перший перспективний момент киянок, однак удар Вікторії Кликової вийшов вище воріт. Трохи розігрівшись, динамівки пішли в атаку. 

Неймовірної краси гол із кутового на 25-й хвилині зустрічі забила Ганна Мирончук, який додав сил всій команді. І всього через 2 хвилини Анна Прокопенко розкішним дальнім ударом подвоїла перевагу динамівок.

Натхненні киянки знову і знову йшли вперед, чинячи серйозний тиск на суперника, маріупольчанки, у свою чергу, нічого не змогли протиставити «Динамо».

У другому таймі динамівки продовжили свою гольову серію – на 52-й хвилині зустрічі Анастасія Дружченко, скориставшись помилкою воротаря «Маріуполя», переправила м'яч у сітку воріт. 

Другий тайм, як і перший, пройшов під диктовку «Динамо», киянки повністю контролювали хід поєдинку, не даючи можливості супернику навіть перейти на свою територію. 3:0 – рахунок на табло до кінця матчу залишився незмінним. 

Вища ліга України серед жіночих команд, 6-й тур 

23.10.2022. УТБ «Динамо», Конча-Заспа 

«Динамо» (Київ) – «Маріуполь» (Маріуполь) – 3:0 

«Динамо»: Славич, Кликова (Барбул, 77), Бондаренко, Бабюк (Горулько, 46), Долбіна, Прокопенко, Словак (Кравець, 62), Кукса (Сікорська, 62), Мироненко, Мирончук, Дружченко

«Маріуполь»: Говорунова (Анпілогова, 46), Клімчук, Лєбєдєва, Гордійчук (Голованчук, 46), Василюк, Кайдалівська, Ткаченко, Якімова (Куртиніна, 54), Полухіна, Тихонова.

Голи: Мирончук (25), Прокопенко (27), Дружченко (52).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер