Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Шахтар» - 0:5. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Шахтар» - 0:5. Звіт про матч

У неділю, 21 травня, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 21-го туру у Вищій лізі України сезону-2022/2023. 

«Біло-сині» на НТБ «Динамо» у Віті-Литовській зіграли з донецьким «Шахтарем». У першому колі чемпіонату динамівки на виїзді поступилися донецькій команді з рахунком 0:5. 

Динамічно розпочалась гра принципових суперників. Високий градус емоцій на полі супроводжував команди усю гру. Так, на 4-й хвилині після порушення правил зі сторони захисниці Лілії Головко та її вилучення, киянки залишились вдесятьох. Пропустивши після пенальті, підопічні Володимира Пятенка змогли зібратися психологічно, але це не допомогло відігратися - «Шахтар» забив ще чотири голи, які залишились без відповіді. 

Свої гольові моменти мали Вікторія Мироненко, Анна Прокопенко, Анастасія Дружченко, Вікторія Шевцова, але реалізувати їх не вдалося. Гра в меншості з перших хвилин поєдинку далась взнаки, у підсумку - поразка 0:5 на своєму полі. 

Наступний поєдинок киянок проти Вереса відбудеться 27 травня на виїзді (базова дата), це буде останній матч для жіночої команди «Динамо» у поточному сезоні.  

Вища ліга України серед жіночих команд, 21-й тур   

21.05.2023. НТБ «Динамо», Віта-Литовська   

«Динамо» – «Шахтар» - 0:5 

«Динамо»: Славич, Горулько, Головко, Бондаренко, Сікорська, Прокопенко, Словак, Кукса, Мирончук (Шевцова, 67), Мироненко, Дружченко (Кравець, 79) 

«Шахтар»: Клімова, Мохнач (Козуб, 76), Геник, Кревська, Старухіна (67), Вегерич, Заборовець, Головач, Викалюк (Чендей, 46), Семенюк (Масловська, 67), Молодюк (Кравчук, 76) 

Голи: Вегерич (6), Головач (33), Молодюк (45+1, 66), Семенюк (59),  

Попередження: Викалюк (21), Чендей (49) 

Вилучення: Головко (4)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер