Вища ліга України серед жіночих команд. «ЕМС-Поділля» – «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «ЕМС-Поділля» – «Динамо» - 0:3. Звіт про матч

У суботу, 15 квітня, жіноча команда київського «Динамо» провела поєдинок 16-го туру Вищої ліги України сезону-2022/2023.

«Біло-сині» на стадіоні ПДЮ у Вінниці зіграли з «ЕМС-Поділля» із Вінниці. У першому колі чемпіонату динамівки на своєму полі розписали нічию з вінничанками (0:0).

Команди активно розпочали гру. Враховуючи серію невдалих матчів, підопічні Володимира Пятенка вийшли на поле з подвійною мотивацією, що дало свої плоди. Найкраща бомбардирка «Динамо» Анастасія Дружченко, обігравши захисниць вінницької команди, дальнім ударом переправила м‘яч у сітку воріт, не залишивши шансів голкіперці «ЕМС-Поділля» - 1:0. 

Після забитого голу дещо сповільнився темп гри, але це не завадило киянкам створювати перспективні моменти та надалі тримати у напрузі оборону суперниць. 

Наприкінці першого тайму Вікторія Мироненко мала шанс подвоїти перевагу, пробивши з близької дистанції - м‘яч пролетів повз воріт. 

Вже з перших хвилин другого тайму динамівки пішли вперед великими силами. Бажання довести рахунок до комфортного для нашої команди вийшло на перший план. Мета була досягнута на 52-й хвилині, коли Тетяна Бондаренко головою пробила у дальній кут після подачі зі штрафного від Анни Прокопенко - 2:0 на користь «Динамо». 

Другий забитий м‘яч допоміг киянкам впевнено контролювати хід подій на полі. Яскравим завершенням гри став гол Вікторії Мироненко - півзахисниця обіграла відразу декількох захисниць «ЕМС-Поділля» та впевнено завдала потужного удару. 

3:0 - підопічні Володимира Пятенка здобувають важливу перемогу над вінницьким клубом «ЕМС-Поділля» та повертають собі 5-е місце у Вищій лізі України. 

Вища ліга України серед жіночих команд, 16-й тур   

15.04.2023. Стадіон ПДЮ, м. Вінниця

«ЕМС-Поділля» – «Динамо» - 0:3

«ЕМС-Поділля»: Темник, Носко, Левчук, Бордюг (Новак, 73), Боровська, Чурікова, Ізотова, Петросян, Бондарєва, Марценюк, Сенькова (Яськова, 81)

«Динамо»: Славич, Шевцова, Бондаренко, Головко, Горулько, Прокопенко, Словак, Сікорська (Мирончук, 70), Кукса (Стрельцова, 81), Мироненко, Дружченко (Кравець, 81)  

Голи: Дружченко (14), Бондаренко (53), Мироненко (90+1)

Попередження: Бондаренко (52)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер