Вища ліга України серед жіночих команд. «Ладомир» – «Динамо» - 2:0. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Ладомир» – «Динамо» - 2:0. Звіт про матч

У неділю, 26 березня, жіноча команда київського «Динамо» провела поєдинок 14-го туру Вищої ліги України сезону-2022/2023.

«Біло-сині» на стадіоні «Олімп» у м. Володимир  зіграли з найближчим переслідувачем у турнірній таблиці -  «Ладомиром» із Володимира.

Команди жваво розпочали гру, даючи зрозуміти один одному, що легкої прогулянки не буде. Першою по воротах суперника завдала удар Анастасія Дружченко - голкіпер «Ладомира» опинився на місці. А через деякий час Вікторія Мироненко перевірила на міцність захист суперника.

Перша половина гри пройшла переважно у центрі поля. Час від часу обмінюючись атаками, гравчині обох команд боролися за кожен клаптик.  На 23-й хвилині динамівки заробили штрафний. Традиційно, його виконала Анна Прокопенко - м‘яч влучив у поперечину.

Враховуючи турнірне становище («Динамо» на 5 місці, «Ладомир» - на 6, - ред.), команди ні на мить не втрачали концентрацію та намагалися використати кожен напівмомент, проте на перерву команди пішли з нічийним рахунком 0:0.

Другий тайм розпочався активно, як і перший. Команди більш сміливо діяли, розуміючи важливість протистояння.

Незважаючи на перевагу у володінні м‘ячем та створених моментів, динамівки пропустили гол на 57-й хвилині. Один із лідерів бомбардирської гонки Вищої ліги України Вікторія Гірин записала гол у свій актив.

Динамівки не захотіли миритися з рахунком на табло та пішли великими силами вперед.  Залишивши вільну зону у захисті, киянки пропустили другий гол на 76-й хвилині. Забезпечивши собі комфортний результат, гравчині «Ладомира» почали затягувати гру, на що відреагував арбітр матчу у вигляді жовтої картки.

Неймовірний сейв продемонструвала наприкінці гри Ірина Славич, відбивши пенальті, але рахунок залишився не на користь «Динамо» - 0:2.

Вища ліга України серед жіночих команд, 14-й тур

26.03.2023. Стадіон «Олімп», м. Володимир

«Ладомир» (Володимир) – «Динамо» (Київ) - 2:0

«Ладомир»: Новікова, Гірин, Ігнатенко, Коновалова, Аполлоніна, Довганик (Котельчук, 80), Невар, Єфімчук, Коротчук, Стець, Борковська (Дуб, 80)

«Динамо»: Славич, Горулько, Бондаренко, Головко, Сікорська, Словак, Стрельцова, Кукса (Шевцова, 79), Прокопенко, Мироненко, Дружченко (Кравець, 84)

Голи: Гірин (57), Коротчук (76)

Попередження: Єфімчук (23), Ігнатенко (68), Гірин (85) - Бондаренко (88).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер