Вища ліга України серед жіночих команд. «Пантери» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Пантери» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

У четвер, 11 травня, жіноча команда київського «Динамо» провела перенесений матч 18-го туру у Вищій лізі України сезону-2022/2023.

«Біло-сині» на Центральному стадіоні в Умані зіграли з «Пантерами». У першому колі чемпіонату динамівки вдома зіграли внічию з уманською командою (1:1).

Команди неспішно розпочали гру, придивляючись один до одного. Перший пристрілювальний удар по воротах завдали киянки, але не вистачило трохи влучності для відкриття рахунку. Проте, на 13-й хвилині поєдинку динамівки забили у свої ворота.

Ситуація на полі та на табло мотивувала киянок йти вперед та шукати свої моменти, так Вікторія Мироненко завдала дальнього удару - голкіперка уманської команди відразу зреагувала на небезпеку.

На 27-й хвилині підопічні Володимира Пятенка зрівняли рахунок - Ілона Стрельцова потужним ударом розстріляла ворота команди суперника, не залишивши ні єдиного шансу для голкіперки «Пантер» - 1:1.

Забитий гол надав впевненості киянкам у своїх силах, тож надалі динамівки діяли більш активніше. Спірний момент відбувся наприкінці першого тайму, коли арбітр матчу не зарахував гол «Динамо».

З перших хвилин другого тайму підопічні Володимира Пятенка пішли великими силами вперед. Проте, повністю сконцентрувавшись на атаці, динамівки залишили вільну зону в обороні, якою скористались «Пантери», та забили свій другий гол. 

Неймовірний момент для взяття воріт був у Вікторії Мироненко, але півзахисниця не влучила у ворота з близької дистанції. Далі Анастасія Дружченко не змогла реалізувати пенальті. Рахунок вплинув на психологію динамівок - при наявності змоги відігратись, нашим гравчиням не вистачало то точності, то останнього пасу, то концентрації. Підопічні Володимира Пятенка мінімально поступаються на виїзді - 1:2. 

У понеділок, 15 травня, жіноча команда «Динамо» зіграє з «Атексом» на столичному стадіоні «Лівий берег».

Вища ліга України серед жіночих команд, 18-й тур  

11.05.2023. Центральний стадіон, м. Умань

«Пантери» - «Динамо» - 2:1 

«Пантери»: Канєвська, Виноградова, Ніколаєва, Коноплян, Боярова, Черніченко, Рибалкіна, Миргородська, Рошка, Білокур, Колесник (Байрак, 46)

«Динамо»: Славич, Шевцова, Бондаренко, Головко, Горулько, Прокопенко, Стрельцова, Кукса, Сікорська (Мирончук, 79), Мироненко, Дружченко

Голи: Сікорська (автогол, 13), Білокур (59) - Стрельцова (27)

Попередження: Білокур (55), Боярова (63), Рибалкіна (77)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер