Володимир Пятенко: «У матчі з «Шахтарем» гратимемо на перемогу»

Володимир Пятенко: «У матчі з «Шахтарем» гратимемо на перемогу»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Пятенко розповів про підготовку до матчу Вищої ліги України проти донецького «Шахтаря», який відбудеться у неділю, 21 травня. 

- У хорошому настрої готуємося до принципового суперника. А останнім часом ми не дуже тішили наших уболівальників результатами, але, принаймні, дівчата роблять все, що від них залежить, щоб у кожній грі показувати максимум.

- Як вдалося вийти з психологічної ями через серію невдалих матчів?

- Я не сказав би, що була психологічна яма, тому що команда віддавалася з усіма емоціями, зі 100% ставленням до роботи, до ігор і тренувань, і це тішило. Я розумів, що є на це об'єктивні причини, є й суб'єктивні, але були присутні, скажімо так, якісь недоробки.

За час перебування у Вищій лізі команда додала у грі, дівчата розуміють відповідальність та рівень клубу «Динамо» (Київ). Були моменти, пов'язані з результатами, десь недопрацювали, десь недооцінили суперника, були моменти, пов'язані з арбітрами. Якщо не помиляюся, у наших чотирьох іграх арбітри отримали двійки.

- Які акценти розставлені під час підготовки до «Шахтаря»?

- З гарним настроєм готуємось та тренуємось на чудових полях. Розбиратимемо гірників. Ми самі розуміємо, який це суперник. Вийшло цього сезону так, що ми дивилися ігор 12 «Шахтаря», бо ми до суперника готуємося, а «Шахтар» грає з цією командою. Гірників на теорії ми вже надивилися. 

Акценти які? «Шахтар» – лідери чемпіонату, принциповий суперник, думаю ні їх, ні нас на гру налаштовувати не треба. Є певна кількість ігор, зіграних між нами, знаємо сильні сторони, а слабкими постараємося скористатися. Гратимемо на перемогу. Вони мають боротьбу за третє місце, ми маємо свої турнірні завдання, які ми самі собі поставили.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер