Володимир Пятенко: «У спарингу з «Ворсклою» реалізували все, що планували»

Володимир Пятенко: «У спарингу з «Ворсклою» реалізували все, що планували»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Пятенко прокоментував спаринг із «Ворсклою» (1:4), а також поділився подальшими планами на підготовку до другої половини сезону.

– Все, що запланували у спарингу з «Ворсклою» – реалізували. Ми переглядали новачків, награвали нові схеми, усі футболістки здобули ігрову практику, хтось не на своїх позиціях грав. Провели 3 тайми по 30 хвилин. «Ворскла» попросила такий формат, щоб і заміни, і паузи були, і всіх можна було переглянути.

- Дівчата втягнулися вже у роботу? 

- Так, абсолютно. Тести здавали, з відпустки вийшли у непоганих кондиціях, новачкам було важко, хто не займався, а хто в обоймі у нас – усі радують. Працюємо з поларами, все йде за планом. 

- Матч із «Ворсклою» зараз і під час першої половини сезону – чи є різниця? 

- Було помітно, що під час минулого міжсезоння нам не вистачало таких ігор, як із «Ворсклою», «Кривбасом», «Шахтарем». Ми піднялися з Першої ліги і вже по ходу сезону набирались впевненості, награвали зв'язки.

Дівчата вже, за великим рахунком, влилися у Вищу лігу і колектив уже зіграний, всі відчувають один одного. Не було остраху, як було у першій половині сезону. Все йде за планом. Сама назва «Ворскла» вже тиснула, бо там грають збірниці, учасниці Ліги чемпіонів. Ми – молода команда, але заявили про себе, і дівчата розуміють, що «Динамо» (Київ) – бренд.

– У якому режимі зараз тренується команда? 

- Після матчу з «Ворсклою» будуть вихідні, з понеділка повертаємось до дворазового режиму. Можливо, наприкінці тижня знову зіграємо із полтавською командою. Планується проведення міні-турніру, який, можливо, триватиме місяць. Очікується участь 6 команд, що базуються у Києві. Для всіх це буде хороший досвід та підготовка до другої половини сезону.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер