Володимир Пятенко: «Завдяки ЗСУ ми проводимо чемпіонат»

Володимир Пятенко: «Завдяки ЗСУ ми проводимо чемпіонат»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Пятенко в інтерв'ю офіційному сайту оцінив виступи своїх підопічних та розповів про тренувальний процес під час паузи на міжнародні матчі.

- Тренуємося, посилюємо всі складові гри, все за планом. Робимо роботу над помилками, опрацьовуємо моменти, що потребують особливої ​​уваги.

- Позаду вже 7 турів Вищої ліги України – як Ви можете оцінити роботу своїх підопічних?

- Оцінимо нашу роботу після завершення першого кола чемпіонату, поки що рано говорити. Є позитивні моменти, є негативні. Робота продовжується, працюємо над тим, щоб менше негативних моментів було. Є те, що є. Задоволеним усім ніколи не будеш, і дівчата про це знають.

- Неприємним моментом стала нічия з «Пантерами» (1:1) - чому не вдалося довести рахунок до переможного?

– Там багато факторів – і реалізація, і настрій. Але найголовніше, що хтось відчуває, що чогось досягли і одразу знижує вимоги до себе, тому, на жаль, так виходить. Є психологічний фактор, тим більше у дівчат.

– Що робити, щоби такого не виникало?

- Зі свого боку проводжу бесіди, але гравці самі повинні усвідомлювати. Сподіваюся, вони розуміють це.

- Як почуваються травмовані гравці, на якій стадії реабілітації?

– Робимо все, щоб якнайшвидше повернулися до ладу. Хтось виходить із лазарету, хтось входить.

- Хотілося б привітати вас та команду у зв'язку із викликом Тетяни Бондаренко до збірної України WU-19. Це також показник того, що команда рухається у правильному напрямку?

- Так, це добре і для неї, і для команди. Але позитивні моменти не повинні впливати на роботу.

– Незважаючи на травми гравців стартового складу, команда гідно виглядала у матчі з «Дніпром-1». Новачки влилися в колектив?

- Не хотів би нікого виділяти, усі на своєму місці, працюють, тренуються, усі рівноцінні для мене. І кожна гра та тренування все показують. Головне, що всі влилися у колектив, у цьому плані усі молодці. Незамінних гравців немає, і дівчата це знають.

- У яких умовах працюєте з урахуванням відключень електрики?

– Проблеми зі світлом є, але слава богу ми тренуємось у манежі «Динамо». Керівництво клубу надає всі умови для роботи. Намагаємось виходити з кожної ситуації з найменшими втратами. Слава богу, що є ЗСУ, завдяки їм ми проводимо чемпіонат.

- Новини про звільнення наших міст та сіл на півдні України піднімають бойовий дух команді?

- Так, спостерігаємо за подіями, переживаємо. Раді, що звільняються землі, з ентузіазмом сприймаємо наші перемоги. Дівчата намагаються своєю роботою, перемогами приносити радість тим, хто на фронті, своїм близьким та вболівальникам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер