Володимир Єфімако: «Команда зробила правильні висновки з минулих ігор»

Володимир Єфімако: «Команда зробила правильні висновки з минулих ігор»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» прокоментував гру своїх підопічних проти «Ладомира», яка завершилася внічию 2:2.

- Ігри з «Ладомиром», тим більше на виїзді, завжди складаються непросто з огляду на довгий переїзд, якість поля та суперника, який нав'язує боротьбу. Розуміли, що в цій грі складно буде показати якісну гру, а в результаті переможе той, хто виграє більше підбирань, боротьби і зробить менше помилок в обороні. Ми і почали гру з помилок в обороні, які призвели до двох пропущених м'ячів. Але головне у цьому матчі – це наша реакція на пропущені голи. Це не збило нашого настрою, команда не опустила руки, а поступово почала переламувати хід гри. Раніше після пропущених першими м'ячів нам цього не вдавалося. У першому таймі відіграли один м'яч, а в другому зі стандарту зрівняли рахунок. Створювали ще чимало моментів, але реалізувати їх, мабуть, завадив рівень майстерності. Суперник теж відповідав небезпечними атаками, але цього разу наша оборона діяла надійніше. Не обійшлося без спірних суддівських рішень щодо фіксації офсайдів під час наших атак. Дивним здається призначення на матч арбітрів із тієї ж області, що і команда, проти якої ми грали.

- Враховуючи перебіг гри, «Динамо» здобуло очко чи втратило два?

- Підсумувавши все це, у грі проти хорошого суперника нічийний рахунок вважаємо більшою мірою позитивним результатом.

- Як ви вважаєте, команда вийшла з психологічної ями, враховуючи результати та гру в останніх матчах із «Шахтарем» та «Ладомиром»?

- Команда зробила правильні висновки з минулих ігор. І справа не тільки в результаті. Також не слід забувати той фактор, що прийшов новий тренер зі своїми ідеями, вимогами. Для того аби звикнути до них потрібен час.

- У грі з «Ладомиром» голом відзначилася ще одна дебютантка цього сезону – Влада Кабанова. Ваша довіра до молодих дає результат?

- Так, це знову приємно відзначати. Видно її бажання грати та допомогти команді.

- У чемпіонаті почалася майже місячна пауза в іграх, як її заповнюватимете? Можливо, плануються контрольні матчі?

- Виходячи з тривалої паузи, команда отримала кілька додаткових вихідних та індивідуальні завдання, після яких ми зберемося та продовжимо підготовку. Дівчатам побажаємо проводити час з користю, а тим кого викликали або викличуть до збірних – гідно виступити та повернутися без травм!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер