Володимир Єфімако – про підготовку жіночої команди до кубкової гри

Володимир Єфімако – про підготовку жіночої команди до кубкової гри

Головний тренер жіночої команди «Динамо» розповів про підготовку своєї команди до кубкового протистояння з уманськими «Пантерами». Гра відбудеться 26 серпня об 11:00 на Центральному стадіоні в Умані. 

- Як відбувається підготовка до кубкового матчу?

- Ми тренуємося у звичайному режимі. У підготовці багато уваги приділяємо тактиці, теорії, намагаємось підтримувати хороший функціональний стан гравців. Незважаючи на перемогу в попередньому матчі чемпіонату проти «Пантер», серйозно налаштовуємося на кубковий поєдинок.

- Як ви оцінюєте старт чемпіонату?

- Незважаючи на дві перемоги у трьох іграх, непросто. Чекали, що він буде непростим, так і вийшло. Чемпіонат стартував, а ми ще тільки шукаємо нашу гру і, як показав крайній матч, є зрушення. На додачу до цього, дівчата продовжують освоюватися з моїми вимогами, а я все більше розкриваю їхні можливості.

- Як вам працюється з командою молодих зірочок після роботи з гравцями рівня збірної країни?

- Ви правильно зауважили, команда здебільшого молода, і свій недолік майстерності дівчата перекривають бажанням та бійцівськими якостями на полі. Ця команда має великий потенціал, головне вірити в себе, продовжувати віддаватися на тренуваннях і трохи терпіння.

Працювати завжди в задоволення коли тебе оточують люди, які люблять футбол і створюють необхідні умови для розвитку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер