Володимир Єфімако та Надія Чайка – про матч із «Житлобуд-1»

Володимир Єфімако та Надія Чайка – про матч із «Житлобуд-1»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Єфімако та півзахисниця «біло-синіх» Надія Чайка прокоментували виїзний матч чемпіонату України проти харківського «Житлобуд-1».

Володимир ЄФІМАКО, головний тренер:

- У першому таймі нам завадило показати свою гру надмірне хвилювання плюс суперник, зібравши боєздатну команду, користувався нашими помилками. Перед другим таймом у роздягальні зробили правильні висновки, виконали установку та значно покращили гру, за що особливо подякували команді. До того ж не пропустили, а це дуже важливо. А в атаці десь не вистачило індивідуальної майстерності у завершальній стадії, тож будемо працювати і над цим у тому числі.

Надія ЧАЙКА, півзахисниця:

- Як ви вважаєте, у матчі з «Житлобуд-1» ви втратили два очки чи заробили одне?

- Важлива та важка гра для нас. Ми розуміли, що суперник сильний і має в обоймі хороших досвідчених гравців. Ми приїхали на гру, щоб завоювати три очки, але розписали мирову.

- Яке загалом враження від гри?

- Першу половину почали активно й мали два гострих моменти. Якби реалізували їх, це додало би впевненості. Десь поспішали з рішенням та правильною передачею й відчувався постійний тиск суперника. Рада, що в другому таймі ми почали спокійніше грати та шукали свою гру. Багато над чим потрібно ще працювати, в основному в нас молода команда, яка тільки набирає обертів.

- У першому таймі ви грали більше в атаці, у другому – в центральній зоні. Це установка тренера або діяли за ситуацією на полі?

- Так, але в більшості випадків ми обрізалися й мали меншість на своїй половині. У другом таймі ми підходили розумніше до побудови атак, старалися грати компактніше та закривати вільні зони.

- Ви у «Динамо» з цього сезону. Як вам команда та тренер?

-Завжди цікаво працювати з молоддю та допомагати їм ставати кращими. З тренером знаходимо спільну мову, щодо тактики питань нема, залишається лише виконувати все це в іграх. Нам потрібен час для розуміння гри та набрання форми. Вірю, що ми можемо складати конкуренцію сильним командам.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер