Володимир Єфімако та Дар'я Горулько – про перемогу над «Маріуполем»

Володимир Єфімако та Дар'я Горулько – про перемогу над «Маріуполем»

Коментар головного тренера жіночої команди «Динамо» Володимира Єфімако та гравчині «біло-синіх» Дар’ї Горулько після переможного матч проти «Маріуполя».

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Динамо»:

- Для нас було важливо швидко переключитися на підготовку до наступної гри та не зациклюватися на результаті попередньої гри. Тим паче, якщо навіть не брати до уваги вилучення, по грі ми виглядали проти «Дніпра-1» непогано, поступилися лише у стандартах. Але те, що залежало від нас, ми намагалися виправити в недільному мікроциклі.

Знали, що «Маріуполь» у трьох балах від передостаннього місця, яке дозволяє вийти із зони прямого вильоту, тому буде вкрай мотивованим. Ми добре розпочали матч, з активних дій, які призвели до заробленого пенальті, та й надалі продовжували створювати моменти. «Маріуполь» непогано діяв у переходах з оборони в атаку. В одному з моментів скористався нашими помилками на фланзі й перед воротами, що призвело до голу у відповідь.

Дуже важливо, що дівчата вийшли на другий тайм спокійно та впевнено. Дуже швидко знову вийшли вперед і довели матч до перемоги, попри те, що під кінець чемпіонату вже накопичується втома.

Дар'я Горулько, захисниця ЖФК «Динамо»:

- Загалом, гра вийшла непогана. У першому таймі нам не все вдавалося, але в перерві тренер дав нам настанови та вказав на помилки, і ми вийшли більш упевненими. Мені вдалося на перших хвилинах другого тайму відібрати мʼяч, помітила, що воротарка «Маріуполя» загубила ворота, і вирішила пробити – влучила в кут та забила гол. «Маріуполь» – непогана команда, хоча йде на останньому місці, грає до останньої хвилини, але ми виявилися сильнішими.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер