Єфімако та Степанець – про перемогу над «ЕМС-Поділлям»

Єфімако та Степанець – про перемогу над «ЕМС-Поділлям»

Головний тренер жіночої команди «Динамо» Володимир Єфімако та півзахисниця Анастасія Степанець прокоментувала переможний поєдинок проти «ЕМС-Поділля» (5:0).

Володимир Єфімако, головний тренер «Динамо»:

- У матчі першого кола ми поступилися команді з Вінниці, тож дівчата серйозно підійшли до цього поєдинку. По самовіддачі, характеру, впевненості питань не було. Десь поспішали у виході в атаку, приймали неправильні рішення в завершальній третині, але ключову роль, вважаю, зіграв настрій та фізична підготовка, оскільки чотири голи були забиті після 60 хвилин. Часу на святкування немає, вже за три дні на нас чекає виїзд до Рівного.

Анастасія Степанець, півзахисниця «Динамо»:

- Для нас ця гра була дуже принциповою, оскільки всі бачать напруження в турнірній таблиці зараз.

Не скажу, що гра була легкою, погода внесла свої корективи. В першому таймі забили швидкий гол, але далі нам не все вдавалося, намагались знайти свою гру. Після перерви ми створили багато хороших моментів, які перетворились у чотири голи, хоча могло бути й більше.

Хоч погода була поганою, але ми відчували тепло, тому що грали на рідному стадіоні, відчували підтримку вболівальників. Хотілось би більше бачити людей на трибунах... Зараз такий період, що не можна залишити осторонь тих, завдяки кому ми можемо займатися улюбленою справою, дарувати емоції вболівальникам тощо. Ми дуже вдячні нашим воїнам, медикам, волонтерам, кожній людині, яка допомагає Україні в такий нелегкий час.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер