Катерина Кукса: «Очікуємо непростої, але видовищної гри проти «Житлобуд-1»

Катерина Кукса: «Очікуємо непростої, але видовищної гри проти «Житлобуд-1»

Сьогодні динамівки Києва зіграють черговий матч чемпіонату України серед жінок. О 17:00 початок зустрічі з харківським «Житлобуд-1».

Напередодні зустрічі на питання клубних медіа відповіла півзахисниця команди Катерина Кукса.

- Вітаємо з першим виходом на поле в основі після хвороби та відновлення, класним забитим голом та виходом команди до наступного етапу Кубка. Які враження після повернення на поле?

- Дякую! Для мене було дуже важливо швидко відновитися після операції і я рада, що вдалося допомогти команді в цьому матчі. Результат позитивний, ми задоволені рахунком, а над якістю гри будемо працювати.

- Згадаємо забитий м'яч.

- Надія Чайка отримала м'яч в центрі поля і видала чудовий пас за спину супернику, я вбігла у вільну зону, побачила, що воротар виходить і вирішила перекинути її. Рада, що вдалося реалізувати цей момент і вивести команду вперед.

- Як в цілому склалася гра з «Пантерами»?


- «Пантери» - непростий суперник. Вони намагаються нав'язувати боротьбу і використовувати виходи в контратаки, а також свої моменти на стандартах. Нам вдалося усунути небезпеку біля наших воріт, взяти гру під контроль і реалізувати свої гольові шанси.

- За результатами жеребкування вам доведеться зустрітися з «Дніпром-1», яким ви нещодавно поступилися у грі чемпіонату. Є можливість взяти реванш.

- Так, дійсно, в минулому матчі зазнали прикрої мінімальної поразки від «Дніпра-1». Тому зараз хочемо довести, що ми сильніші й пройти далі в розіграші Кубка. У нас є всі можливості для цього, але потрібна повна концентрація та виконання тренерських завдань.

- Наступна гра з одним із лідерів чемпіонату – «Житлобуд-1». Що чекаєте від цього матчу?

- «Житлобуд-1» - команда з якісними складом, яка тільки набирає обертів. Очікуємо непростої, але видовищної гри. Як завжди, будемо грати на перемогу. Для нас важливим є не тільки результат, але і якість футболу. Саме такі матчі дають можливість зрозуміти свій рівень, до чого потрібно прагнути та у чому додавати.

- До «Житлобуд-1» зовсім недавно перейшла ваша колишня партнерка по команді Ірина Славич. Чекаєте на зустріч?

- Звісно, чекаємо на цю гру з нетерпінням, адже у складі суперника грає добре нам знайомий воротар, а тренує команду добре знайомий нам тренер. Будемо працювати на 100%, щоб здобути 3 очки у цьому матчі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер