Жіноча команда «Динамо» готова до старту весняної частини чемпіонату

Жіноча команда «Динамо» готова до старту весняної частини чемпіонату

Жіноча команда «Динамо» завершила підготовчий збір, протягом якого зіграла кілька тренувальних спарингів із командами різного рівня.

Головний тренер команди ЖФК «Динамо» Володимир Єфімако прокоментував підсумки збору:

«Практично весь обсяг роботи, що планували на зборі, виконали.

Задоволені зіграними спарингами, три з чотирьох суперників були із верхньої шістки. З цих матчів ми отримали багато корисної інформації. На жаль, одну гру довелося скасовувати.

Весь збір дівчата сумлінно працювали, вони покращили деякі аспекти гри, але, звісно, є багато над чим працювати й надалі. Головне, що гравчині це розуміють.

З того, що засмутило, - це прикра травма нашої захисниці Олександри Бабюк. На тренуванні вона пошкодила зв’язки гомілкостопа й зараз чекає на операцію. Бажаємо їй скорішого одужання».

На тренуванні команди, що відбулося сьогодні, тренерський штаб акцентував увагу на найближчій грі. Дівчатам були запропоновані вправи, які б моделювали ігрові ситуації, – обіграш суперника, атака із завершальним ударом по воротах та пресинг суперника.

Нагадаємо, що «Динамо» розпочинає весняну частину чемпіонату грою з уманськими «Пантерами», яка відбудеться у манежі бази «Динамо» в суботу, 23-го березня, початок - о 12:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер