Жіноча команда «Динамо» продовжує підготовку до відновлення сезону

Жіноча команда «Динамо» продовжує підготовку до відновлення сезону

Тиждень тому розпочалася зимова підготовка жіночої команди «Динамо», яку футболістки проводять на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного, а також у критому манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» у Віті-Литовській, куди сьогодні завітала клубна медіа-група.

Першу частину сезону динамівки завершили в ранзі лідерів групи А Першої ліги України та ставлять перед собою завдання зміцнити перевагу у весняній частині всеукраїнської першості, яка стартуватиме для киянок наприкінці лютого-початку березня перенесеним матчем із «Вересом».

Головний тренер команди Володимир Пятенко підходить до тренувального процесу комплексно, звертаючи увагу не лише на фізичну підготовку своїх підопічних, а й на тактичні моменти, покращення технічних якостей і взаємозв’язків на полі.

Як і будь-яке спортивне тренування, заняття у динамівок розпочалося з розминки, яку, як і заминку, в команді проводить найдосвідченіша футболістка – Анна Прокопенко. Окрім того, граючим асистентом головного тренера є ще одна півзахисниця – Вікторія Дудка, яка допомагає Володимиру Пятенку в проведенні тренувальних сесій.

Тріо голкіперок займалося за власною програмою під керівництвом тренера воротарів Ігоря Євтушенка, а в основній частині заняття приєдналося до польових гравчинь. Сьогоднішнє тренування було першим після відпустки, акцентованим на швидкісно-силову роботу, через яку динамівки готуються до участі у Всеукраїнському турнірі «Зимова першість-2022». Проведення змагання, більшість учасників якого складуть команди Вищої ліги, заплановане на 1-5 лютого в Кривому Розі.

Основна частина заняття була присвячена техніко-тактичним вправам, спрямованим на відточення роботи з м’ячем, ударів по воротах, ривків, стрибків і верхової боротьби. У двосторонці, яка проходила п’ять на п’ять із нейтральними гравцями, киянки намагалися діяти в один дотик на малому просторі половини поля, задля відпрацювання швидкості прийняття рішень у штрафному суперників і реалізації чисельної переваги в атаці.

На даному етапі жіноча команда «Динамо» працює в режимі одноразових тренувань. У подальшому, окрім турніру в Кривому Розі, розглядається участь і в інших турнірах, а також проведення зборів, які знаходяться в процесі планування.   

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер