Жіноча команда «Динамо» вийшла з відпустки та провела перше тренування

Жіноча команда «Динамо» вийшла з відпустки та провела перше тренування

У суботу, 1-го липня, закінчилася літня відпустка для футболісток «Динамо». Команда зібралася на заміській клубній базі у Кончі-Заспі та розпочала підготовку до нового сезону.

Динамівки працюють під керівництвом нового головного тренера. Володимира Пятенка, у якого закінчився строк дії контракту, на цій посаді змінив Володимир Єфимако. Зазначимо, що минулого сезону Володимир Олександрович очолював жіночу команду криворізького «Кривбасу», з якою посів друге місце у чемпіонаті.

Після відпустки усі гравчині жіночої команди з хорошим настроєм і ентузіазмом стали до роботи. Перші тренування, як завжди, носять втягуючий характер, адже необхідно, щоб на початку зборів футболістки адаптувалися до інтенсивних навантажень. Зазначимо, що підготовку до нового сезону дівчата проведуть у Києві. Перший етап триватиме 10 днів, після чого футболістки отримають пару днів вихідних, далі – ще один етап тривалістю 10 днів. Найближчим часом команда займатиметься у режимі одноразових тренувань, які проходитимуть ввечері. Зранку ж можливі заняття у тренажерному та гімнастичному залах, а також басейн.

Сьогоднішнє заняття тривало близько півтори години. Після бігової роботи гравчині провели розминку. Потім футболістки зробили вправи з фішками різної висоти та працювали з м’ячами, зокрема відпрацьовували ведення м’яча та точність передач у два дотики, відкривання, тощо. Завершилося ж заняття ігровими вправами з різними завданнями та обмеженнями, лише остання серія пройшла без обмежень.

Найближчими днями у планах команди проходження традиційного медичного обстеження. Також тренерський штаб протягом найближчого місяця планує провести щонайменше п’ять контрольних поєдинків. Є попередні домовленості з кількома командами, зокрема, полтавською «Ворсклою», з якою наша команда планує зустрітися наприкінці липня, але вони ще не остаточні. Офіційні ж матчі нового сезону мають розпочатися орієнтовно 4-5-го серпня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер