Жіноча команда «Динамо» зіграла з «Шахтарем» 2:2 у рамках «Кубка ФК «Динамо» Київ»

Жіноча команда «Динамо» зіграла з «Шахтарем» 2:2 у рамках «Кубка ФК «Динамо» Київ»

У п’ятницю, 24 лютого, жіноча команда «Динамо» у манежі бази «біло-синіх» у Віті-Литовській провела поєдинок у рамках міні-турніру «Кубок ФК «Динамо» Київ» на підтримку ЗСУ. Суперником підопічних Володимира Пятенка став донецький «Шахтар».

Гра виявилася яскравою на моменти. Киянки високо зустрічали «Шахтар», створюючи проблеми супернику. Проте, першими відкрили рахунок саме донеччанки, а потім і подвоїли перевагу.

Пропущені голи стали «холодним душем» для динамівок. Не відступаючи від тактики та настанов на гру, підопічні Володимира Пятенка продовжили грати за планом головного тренера, що принесло свої плоди.

Програючи з рахунком 0:2, «біло-сині» змогли відігратися. На 44-й хвилині матчу Ганна Прокопенко низом віддала фірмову передачу зі штрафного, яку замкнула Тетяна Бондаренко. А на 84-й хвилині Анастасія Дружченко реалізувала пенальті після фолу збоку гравчині «Шахтаря». На табло – 2:2, киянки здобули вольову нічию.

Детальніше про гру розповіла капітан команди Ганна Мирончук:

- Як «Шахтар» міг забивати, так і ми. Ми непогано переміщувалися по полю, пресингували, і, звісно, були моменти, в яких треба було відкривати рахунок. Звичайно, програвати ніхто не любить, а тим паче ми. Старались грати далі за планом, як нам сказав головний тренер, спокійно, і виконувати ту роботу, яку вимагали від нас.

Такі ігри потрібні для будь-якої команди, завдяки ним набираєшся досвіду й команда прогресує. Було багато стандартів, кутових, штрафних, різних фолів - і ми порушували правила, і суперник. Що допомогло відігратися? Продовжувати грати в такому ж дусі, як і в першому таймі - боротися, відбирати м’ячі, правильно грати і, звісно, забивати голи та вигравати.

Наразі ми перебуваємо в хорошій формі, оскільки працювали у відпустці. Тренерський штаб добре готує нас до поновлення чемпіонату. Ми здавали тести, виконували вправи на фізичну підготовку - це фундамент нашої роботи. Уже більше відпрацьовуємо тактику.

Зазначимо, що наступний поєдинок у рамках міні-турніру киянки зіграють проти «Маріуполя» 3 березня.

«Кубок ФК «Динамо» Київ» на підтримку ЗСУ

«Динамо» (Київ) - «Шахтар» (Донецьк) – 2:2

«Динамо» (стартовий склад): Карбань, Горулько, Бондаренко, Головко, Шевцова, Словак, Прокопенко, Мироненко, Мирончук, Кукса, Дружченко.

«Шахтар» (стартовий склад): Климова, Мохнач, Геник, Вишневська, Кравчук, Кревська, Заборонець, Вегерич, Молодюк, Вікалюк, Головач.

Голи: Бондаренко (44), Дружченко (84) – Заборовець (13), Викалюк (29).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер