ЧЕ ЧЕ: «Зараз кожна перемога вкрай важлива для нас»

ЧЕ ЧЕ: «Зараз кожна перемога вкрай важлива для нас»

- Че Че, настільки важливий гольовий пас у поєдинку, перемога в якому – на вагу золота, корисний для тебе в плані становлення і адаптації в команді?

- Я дуже радий, що допоміг команді своєю результативною дією. Також задоволений, що, пропустивши п'ять ігор, я нарешті вийшов на поле й одразу приніс користь команді. Тому зараз я щасливий.

- Як проходить твоя адаптація до європейського і, зокрема, українського футболу?

- Команди сповідують тут більш фізичний футбол. У Бразилії у тебе більше часу на те, аби подумати, прийняти рішення, суперник не опікує тебе так щільно. Також у Європі футбол більш швидкісний, динамічний.

- Коли з упевненістю можна буде стверджувати, що ти повністю адаптувався до цього футболу?

- Важко так одразу сказати... Адаптація - це тривалий процес, вона продовжується день за днем, від тренування до тренування. Я повинен багато працювати і кожен день намагатися ставати кращим, аніж учора. Відчуваю, що поступово звикаю до нового для себе футболу і прогресую.

- Ти вийшов у стартовому складі в матчі першого кола з «Львовом». Які очікування від матчу-відповіді?

- Незалежно від суперника, наша мета в кожному матчі одна – грати на перемогу. Ми ведемо боротися за чемпіонство, тому в кожному матчі повинні вигравати. Зараз кожні три очки мають величезне значення. У грі зі «Львовом» будемо робити все, аби добути цей результат.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер