«Динамо» U12 - лідер групи за підсумками першого ігрового дня турніру в Португалії

«Динамо» U12 - лідер групи за підсумками першого ігрового дня турніру в Португалії

Команда київського "Динамо" U12 (гравці 2010 року народження) стартувала на турнірі Torneio Internacional O Coelho Verde у португальському містечку Каштру-Дайрі – заключному змаганні цього навчального року.

У рамках першого ігрового дня "біло-сині" зустрічалися з двома командами - місцевою "Окрашту" та французьким "Парі Сен-Жермен".

У стартовому матчі з "Окрашту" нашим хлопцям довелося адаптуватися до формату першості (6+1), адже у Києві наша команда грала 11х11, а усі виїзні турніри проводила у складі 8+1. У форматі, запропонованому організаторами Torneio Internacional O Coelho Verde, гравці отримують більше простору і на перший план виходять індивідуальні дії футболістів, які часто опиняються в епізодах із грою один в один. У результаті першої "розвідки боєм" "Динамо" U12 продемонструвало високу результативність і залишило свої ворота недоторканними, завдяки чому здобуло впевнену перемогу - 5:0.

У другому матчі проти французького "ПСЖ" кияни вже на першій хвилині створили чудовий момент, аби відкрити рахунок, проте реалізувати його не вдалося. Але такий бадьорий початок гри додав нашим хлопцям впевненості у своїх силах і з перших хвилин динамівці диктували на полі свої умови, повністю контролюючи хід гри.

Але в цьому випадку "Динамо" не використало цілу низку моментів - удари з забійних позицій приймали на себе каркас воріт і голкіпер суперників. Лише наприкінці поєдинку, що тривав 35 хвилин, динамівці вийшли вперед. Однак невдовзі, за хвилину до фінального свистка, вдала атака французів дозволила їм зрівняти рахунок.

У фінальній атаці наші хлопці мали шанс вирвати перемогу, але після флангової передачі не вдалося переправити м'яч у ворота з кількох метрів.

У підсумку – результативна перемога та нічия дозволили динамівцям набрати чотири очки та вийти на проміжне перше місце у своїй групі А, маючи хороші шанси на вихід із неї.

Сьогодні підопічні Сергія Бондаря проведуть ще два матчі групового етапу турніру - з однолітками з португальських "Браги" та "Спортинга". За трансляцією всіх матчів Torneio Internacional O Coelho Verde можна стежити за посиланням.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер