«Динамо» - «Маккабі». Прогноз від Олега САЛЕНКА

«Динамо» - «Маккабі». Прогноз від Олега САЛЕНКА

- Перемогу «Динамо». Якраз недавно був на базі киян, розмовляв із хлопцями, усі перебувають у хорошому гуморі. Впевнений, це сприятиме позитивному результату. Всі ми розуміємо, що три бали за будь-яких умов забезпечать нам вихід із групи та, відповідно, матчі плей-оф у наступному році. Нарешті. Думаю, динамівцям у середу доведеться розкриватися, аби забити свої м’ячі. По-іншому не вдасться.

- Усі вже бачать «Динамо» в плей-оф, адже залишилося взяти своє в найслабшого суперника групи. Невже завтра все буде так просто й прогнозовано?

- Легко не буде! Це так лише здається. Буде складно, бо гості закриються, і все. «Маккабі» на виїзді грає від оборони. На мою думку, в киян за таких умов нерідко виникають негаразди. Завтра доведеться брати ініціативу на себе, більше бити по воротах опонента. Думаю, буде поєдинок до першого забитого м’яча.

- Яка мотивація в ізраїльтян відібрати очки в Києві?

- Мотивація одна - зачепитися за нічию, щоби клуб зміг заробити завдяки бонусам УЄФА. Вважаю, вони до останнього подиху боротимуться, щоби принаймні не програти.

- Не буде вболівальників через санкції. Це відчутно позначиться?

- Авжеж. Футбол без уболівальників мертвий, скажемо так.

- Чи буде багато голів?

- Думаю, що, навпаки, небагато. «Динамо» вистачить одного-двох м’ячів. Головне - перемога.

- Який ваш прогноз?

- Гадаю, на табло «Олімпійського» горітиме рахунок 2:0.

www.bookmaker-ratings.com.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер