Фан-клуб «Динамо» зіграв із футбольною командою кримських татар (+ВІДЕО)

Фан-клуб «Динамо» зіграв із футбольною командою кримських татар (+ВІДЕО)

Матч із вихідцями з Криму - перший в історії динамівського Фан-клубу. Команди провели два тайми по 30 хвилин. Перемогли кияни з рахунком 5:1. Однак, гравці «Адалета» залишилися задоволеними відвідуванням клубної бази «Динамо» і знайомством із представниками Фан-клубу «біло-синіх».

У дружній атмосфері команди обговорили подальші кроки співпраці. З позитивними емоціями гості покинули навчально-тренувальну базу київського «Динамо» і висловили бажання провести матч-відповідь.

Після гри президент Фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко поділився своїми враженнями від зустрічі з «Адалетом»:

- Вийшла відмінна гра з кримськотатарською командою. Дуже позитивні і розумні хлопці. Зіграли в дружній атмосфері, поспілкувалися, дуже хороші емоції залишилися. Матч пройшов під гаслом «Крим - це Україна», у рамках підтримки «Динамо» неподільної України. Зробили загальну фотографію з прапорами України, кримських татар, Фан-клубу «Динамо». Запросили хлопців на ігри «біло-синіх», щоб підтримували команду. Із задоволенням організуємо кримським татарам екскурсію стадіоном і базою, щоб показати життя клубу зсередини. Дуже радий новій главі в діяльності Фан-клубу «Динамо».

Також про свої емоції від гри розповів гравець кримськотатарської команди Дилявер Османов:

- Матч пройшов чудово. На жаль, багато наших хлопців ще не в Києві. Тому, були без ударної сили. Команда Фан-клубу «Динамо» дуже сильна і досвідчена. Ми програли, але для нас головне - сама зустріч. Клубна база вразила всю нашу команду, зробили чимало фото. Сподіваюся, що і далі будемо підтримувати зв'язок із Фан-клубом «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер