Горан Гавранчич: «Відчуваю, що й “Ювенутсу” заб’ю”

Горан Гавранчич: «Відчуваю, що й “Ювенутсу” заб’ю”

Провідні спортивні ЗМІ країни традиційно визначили найкращого гравця 15-го туру чемпіонату України. За версією газет “Український футбол” і “Команда”, лауреатом останнього туру першого кола першості країни став сербський легіонер київського “Динамо” Горан Гавранчич.

Забивати вирішальні голи Горану не звикати. 17-го липня його результативний удар у матчі з “Таврією” приніс “Динамо” три очки, а в суботу серб провів єдиний гол у ворота дніпропетровського “Дніпра”. Таким чином, оборонець відмітив своє повернення на поле після ушкодження ахіллу.

По закінченню зустрічі в інтерв’ю журналістам Гавранчич зізнався: “Приємно, що в матчі з “Дніпром” вирішив долю зустрічі та трьох очок. Програвати не мали права, адже відставання від “Шахтаря” збільшилося б до восьми очок. Навряд чи ми його зуміли скоротити. Зізнаюсь, напередодні матчу інтуїція підказувала, що без гола з поля не піду.

Зараз усі сторонні думки з голови викинув, зосередившись на грі з “Ювентусом”. Перед собою поставив завдання виграти цей матч. Як і в суботу, відчуваю, що повинен відзначитись у воротах суперника. Нічого не обіцяю, але думаю, що заб’ю.”

До символічної збірної туру експерти “Українського футболу”, окрім Гавранчича, включили динамівця Гіоане, а “Команда” до них додала й білоруса Белькевича.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер