Григорій Суркіс привітав Василя Кардаша з ювілеєм

Григорій Суркіс привітав Василя Кардаша з ювілеєм

14 січня виповнюється 50 років колишньому півзахиснику «Динамо» Василю Кардашу, який у складі «біло-синіх» в 1990-х – на початку 2000-х п’ять разів став чемпіоном країни та тричі виграв національний Кубок.

Ювіляра із круглою датою привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Шановний Василю Ярославовичу!


Дозвольте від усього серця привітати Вас із 50-річним ювілеєм.

Свого часу своєю наполегливою працею та неабияким талантом Ви, простий хлопчина зі Львова, звернули на себе увагу тренерів гранда українського футболу – київського «Динамо». Під керівництвом великого Валерія Лобановського ви стали важливим виконавцем у зірковій команді, яка домінувала в чемпіонаті України та яку побоювалися гранди європейського футболу.

Провівши більше сотні матчів у складі «біло-синіх», своєю готовністю віддавати всього себе на полі заради успіху команди ви заслужили на повагу вимогливих динамівських уболівальників. Після завершення ігрової кар’єри ви стали на непростий тренерський шлях, передаючи накопичений досвід за роки виступів на найвищому рівні під керівництвом топових наставників молоді у другій команді «Динамо» та молодіжній збірній України.

У цей святковий день бажаю Вам, Василю Ярославовичу, міцного здоров’я, сімейного затишку та професійних досягнень. І, звичайно ж, нашої спільної Перемоги над ворогом у кровопролитній війні та повернення до звичного мирного життя.

З повагою,
Григорій Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер