Лобко та Мариновський - про 13 м'ячів у ворота команди Сербії на Всесвітніх учнівських іграх

Лобко та Мариновський - про 13 м'ячів у ворота команди Сербії на Всесвітніх учнівських іграх

Футболісти ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Віталій Лобко та Артем Мариновський, що представляють столичну школу № 175 ім. В. Марченка на Всесвітніх учнівських іграх у Сербії, прокоментували перемогу над однолітками з Сербії (13:0).

Віталій Лобко, нападник:

- У всіх моїх трьох м'ячах велика заслуга партнерів - Коробова, Кузика та Калина, які віддавали зручні паси, після яких мені залишалося лише завершити. Не сказав би, що суперник був слабким, але сьогодні нам багато чого вдавалося - звідси й такий результат. Навіть не пригадаю, щоб ми колись забивали стільки м'ячів.

Хоча перші хвилин десять супернику вдавалося атакувати, був навіть момент, щоб забити в наші ворота, але Славік Суркіс - молодець, потягнув удар. Надалі тренери підказали, як діяти, і все пішло за нашим сценарієм.

Мій конкурент у атаці - Матвій Пономаренко, дуже сильний нападник. Але без конкуренції не буде прогресу. Сьогодні в основному складі вийшов я, вдалося забити тричі, але Матвій теж вийшов на поле і забив два м'ячі - молодець.

Артем Мариновський, захисник:

- Не сказав би, що суперник був дуже слабким. У перші хвилини він намагався нав'язувати нам боротьбу, і було досить складно. Але потім ми зібралися, забили багато м'ячів, і можемо занести цю гру собі в плюс.

Після 10-ї хвилини, коли вдалося відкрити рахунок, як на мене, не суперник «посипався», а ми зібралися. Після дня паузи, можливо, вийшли на гру десь незібраними, але після тренерської установки почали грати у свою гру й досягли такого результату.

М'яч круглий, і кожен у нашій команді може забити. Звичайно, в кожному забитому м'ячі присутній елемент фарту, але, незалежно від суперника, відзначитися може будь-який футболіст. Мені сьогодні пощастило, була хороша позиція, вдалося вдарити та забити гол.

Доволі часто нам вдається обігрувати суперників з розгромним рахунком, але щоб забити в одній грі 13 м'ячів - таке на моїй пам'яті вперше. Добре зіграли, реалізували свої моменти - загалом, усе вдалося.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер