Мірча Луческу: «Важливим моментом був вихід Гармаша, який змінив картину на полі»

Мірча Луческу: «Важливим моментом був вихід Гармаша, який змінив картину на полі»

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу в ефірі телеканалу «Футбол 2» прокоментував перемогу над «Металістом 1925» (2:0).

- На вашу думку, перемога була здобута легкої кров'ю?

- Рахунок свідчить про силу суперника. Але ми грали добре та перемогли. Нам протистояв хороший суперник. Я аналізував «Металіст 1925», ця команда грає в хороший футбол, виходить із оборони через пас і дуже небезпечна в контратаках. Знав, що нам потрібен один гол, щоб ми діяли розкутіше і суперник почав виходити в атаку. Ми його забили на початку другого тайму, який був повністю під нашим контролем. До перерви було трохи складно, адже суперник теж грав у футбол.

Задоволений тим, як хлопці себе показали. Було складно, тому що ми позиційно атакували та контролювали хід гри, але суперник добре оборонявся. Після забитого гола все змінилося. Задоволений тим, як хлопці грають. Особливо ті, хто замінив наших травмованих і дискваліфікованих футболістів. Намагаюся підтримувати всіх хлопців в ігровому тонусі, щоб вони відповідали рівню команди. Важливим моментом був вихід на заміну Гармаша. Він зіграв дуже добре, забив гол і змінив картину на полі.

- По ходу матчу арбітр двічі довго дивився VAR, скасувавши один гол і зарахувавши інший. Що ви думаєте з цього приводу?

- Не можу коментувати роботу арбітрів і VAR. З боку не видно, що там було. Мені здалося, що на Гармаші було пенальті. Не розумію, чому тоді арбітр не просив допомоги VAR. Дві команди грали в футбол, і суддя сильно не зіпсував матч.

- Які корективи ви внесли в перерві?

- Це моя проблема, про що я говорив із гравцями в роздягальні. Але після перерви вони виглядали краще, швидше грали в пас, добре комбінували та змогли забити ці голи. Напевно, рахунок 2:0 не відповідає грі, рахунок міг бути і більшим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер