Павло ОРІХОВСЬКИЙ: «Ми багато працюємо над тим, аби не пропускати м’ячі»

Павло ОРІХОВСЬКИЙ: «Ми багато працюємо над тим, аби не пропускати м’ячі»

- Вийшла хороша гра. Можна сказати, переграли суперника, виконали установку тренера. Ми намагалися грати відповідно до наших позицій, незалежно від того, як грає наш суперник. Мені здається, що ми на всі сто відсотків виконали установку.

- Чому в першому таймі довго не вдавалося забити?

- Всяке буває. Іноді підводить реалізація. Цього разу їхній воротар добре грав. Але добре, що забили. П’ять голів – це хороший результат.

- У другому таймі «Чорноморець» «посипався»?

- Ми теж додали. Пенальті на початку другого тайму – це також важливий фактор. Виходи на заміну також підсилили гру, і Вітя Циганков, і Даня Книш додали креативу на флангах. Завдяки цьому ми досягли такого результату.

- Твій другий гол став наслідком динамічної комбінації...

- Часто нам тренери кажуть, що всі, особливо форварди, мають вбігати в коридори. Саня віддав мені, я вбіг до штрафного майданчика та забив. Нам завжди дають таку установку, й нам це завжди допомагає.

- Тренер залишився задоволеним грою?

- Загалом, він задоволений, але він незадоволений тим, що ми пропустили. У нас велика увага приділяється тому, щоб ми не пропускали. Ми багато працюємо над тим, аби не пропускати жодного м’яча. Тому не дуже добре, що ми пропустили.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер