Розклад «Динамо» на тиждень: тривалий виїзд із Києва

Розклад «Динамо» на тиждень: тривалий виїзд із Києва

Одразу після зустрічі з "Десною" в чемпіонаті України київське "Динамо" переключається на єврокубкові баталії: у четвер "біло-сині" проведуть матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи з "Брюгге", у якому, враховуючи нічию (1:1) у київському поєдинку, вирішиться доля квитка до наступного етапу турніру.

До Бельгії динамівці вирушать уже традиційно за два дні до матчу - у вівторок, 23 лютого. Перед вильотом до Брюгге команда працює без перерв: на понеділок у "біло-синіх" заплановане тренування на клубній базі та тестування на COVID-19.

Наступного дня після прибуття до Бельгії "Динамо" проведе регламентні передматчеві заходи на стадіоні "Ян Брейдел" - прес-конференцію за участю Мірчі Луческу й одного з гравців команди, а також тренування на полі домашньої арени "Брюгге".

Поєдинок із чемпіонами Бельгії відбудеться 25 лютого та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Після матчу "Динамо" не повертатиметься до Києва, а вирушить одразу до Львова, де в суботу проведе тренувальне заняття. А в неділю, 28 лютого, вийде на поле "Арени Львів" на зустріч 16-го туру Favbet Ліги зі "Львовом", яка розпочнеться о 19:30. До столиці команда повернеться тільки в ніч на понеділок, після шестиденної відсутності.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер