Сергій РЕБРОВ: «Усіма силами ми будемо намагатися виступити якомога краще»

Сергій РЕБРОВ: «Усіма силами ми будемо намагатися виступити якомога краще»

- Чи чекаєте ви додаткового підсилення команди перед Лігою чемпіонів?

- Я вже казав і можу повторити, що «Динамо» – це та команда, яка має показувати певний рівень. А для цього необхідно, щоб футболісти йшли та приходили – це нормальний процес. Ми постійно спілкуємося з президентом, якщо буде можливість, якщо вдасться, звичайно, ми підсилимося. Але потрібно враховувати, що футболісти не з величезним задоволенням їдуть до України.

- Ви запрошували Морозюка з урахуванням того, що можете когось втратити, того ж Ленса?

- По-перше, Морозюк – український футболіст, який грає у збірній України. Вважаю, це підсилення, він – якісний, хороший футболіст, який показує свій рівень, в тому числі й на зборах. На жаль, минуло не так багато часу, щоб усі влилися в колектив та відразу показали весь свій потенціал. Будемо працювати, й я впевнений, усі новачки в майбутньому розкриються.

- Втрата Ленса відчутна, або її можна пережити безболісно?

- Можна пережити втрату будь-якого футболіста. Ленс – дуже хороший гравець. Торік він провів яскравий сезон, але в Лізі Європи зіграв не так багато, пропускав ігри через червону картку, хвороби. Важливо, щоб у нас в обоймі було не 12 футболістів, які будуть тягнути і чемпіонат, і Лігу чемпіонів, а, як мінімум, 18-20, щоб у разі будь-якої травми ми могли замінити гравця на будь-якій позиції.

- Існуючого потенціалу недостатньо, щоб не просто брати участь у Лізі чемпіонів, а гідно себе там проявити?

- Зараз про це ніхто не може сказати напевно. Ту роботу, яку ми провели на зборах та в минулому році, напевно, можна вважати задовільною. А що буде в Лізі чемпіонів, ніхто не знає. Звичайно, всіма силами ми намагаємося виступити якомога краще. У тих футболістах, які до нас прийшли, я бачу потенціал, вони підсилять конкуренцію в команді, незалежно від того, прийшли вони до нас безкоштовно або за гроші. Дуже важливо, коли є конкуренція на кожному місці, й грає найсильніший – тоді команда дійсно може прогресувати.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер