Віталій Буяльський: «На зборі виконали багато бігової роботи, тренували витривалість та швидкість»

Віталій Буяльський: «На зборі виконали багато бігової роботи, тренували витривалість та швидкість»

- Найголовніше, що обійшлося без травм. На першому зборі були великі навантаження, виконали багато бігової роботи, тренували витривалість та швидкість. В принципі, непогано провели спаринги. Так, перемог не було, але тренерську установку, як на мене, виконували відсотків на 90.

- На матч із «Люцерном» ти вийшов із капітанською пов'язкою. Гра давалася непросто, але вам усе ж удалося вирвати нічию...

- Так склалося, що нам швидко забили два м'ячі, тож було складно відігратися. В принципі, можна сказати, що після 15-ї хвилини ми контролювали гру, непогано діяли і були винагороджені за свої старання наприкінці зустрічі.

- Наскільки важливо відновлення для футболістів? Неодноразово доводилося бачити вас у термальних водах, і тренерський штаб до цього ставиться позитивно...

- Я би сказав, що це основне відновлення. Плюс масаж, басейн, СПА. В принципі, усе сподобалося, і якщо збори обійшлися без травм, значить, і відновлення було на рівні.

- Збірників зустрічаємо на позитиві?

- Гадаю, хлопці відпочинуть ще трохи після виснажливого турніру. Їм потрібна пауза - не стільки у фізичному плані, скільки у психологічному. Вони були тривалий час без сімей, дружин, дітей, і їм необхідно відпочити, щоб із новими силами повернутися до роботи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер