Динамівський резерв дав бій ірландцям

Динамівський резерв дав бій ірландцям

Матч проти віце-чемпіонів Ірландії видався досить захоплюючим. У першу чергу цікавило, наскільки динамівський резерв впорається з дорослими і дужими ірландськими хлопцями. У підсумку, боротьбу ми отримали, а от футболу було не так багато.

Перший тайм небезпечними моментами не ряснів. Динамівці контролювали м’яч на своїй половині і в середині поля, а як тільки пробували організувати атаку, усе в основному зводилось до індивідуальним дій. Особливо зловживав Майкл, що нерідко приводило до обрізок. В обороні ірландці діяли злагоджено і організовано, а от атакуючий потенціал у суперника достатньо низький. Усі намагання атакувати обмежувались довгими передачами на високого Севеджа, а там уже «як карта ляже».

Найнебезпечніший же момент за перший тайм створив Максим Шацьких.
На 37-й хвилині узбек вийшов віч-на-віч із воротарем, перекинув його, але м’яч, случивши у стійку воріт, вилетів у поле – прямо в руки воротарю.

У другому таймі Юрій Сьомін вдався до кількох замін, одна з яких практично ж відразу себе виправдала. Артем Кравець отримав пас, перебуваючи в районі лівого кута карного майданчика, обіграв захисника і майстерним ударом у дальній верхній кут воріт відкрив рахунок.

До кінця гри обидва нападники «Динамо» мали по два шанси подвоїти перевагу «Динамо». І якщо Максиму двічі не вистачило зовсім трішки, щоб забити (один м’яч влучив у зовнішню сторону сітки, а от у другому епізоді пролетів у кількох сантиметрах від стійки), то під час ударів Артема Кравця довелось потрудитись воротарю ірландцю.

Тим не менше, мінімальна перемога являється хорошою мотивацією для молодих футболістів. А вже завтра «Динамо» протистоятиме третя команда чемпіонату Ірландії «Богеміанс».

«Динамо» - «Сент-Патрік» (Ірландія) – 1:0

«Динамо»
: Годзюр (Рибка, 46), Хачеріді, Ель Каддурі, Мандзюк, Федорів, Дедечко, Ващук, Бельгазуані (Олейник, 46), Главіна (Кравець, 46), Майкл, Шацьких (Фаркаш, 68).

«Сент-Патрик»: Райан (Кларк, 46), Лінч (Хевірти, 72), Харріс (Фордоу, 80), О’Керролл, Пріслі, Демпсі, Фейхі, Круй, Ріяр (Кербі, 66), Квіглі (Фіц, 74), Севедж (О’Ніл, 60).

Гол: Кравець (52)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер