»Волынь» - «Динамо». Послематчевая пресс-конференция

»Волынь» - «Динамо». Послематчевая пресс-конференция

Йожеф Сабо

- Я радий, що ми виграли цю гру. Важку гру. І тепер готуватимемося до кубкового матчу, який відбудеться 29 травня.

- Йожеф Йожефович, що вам сподобалося в діях своєї команди, і що сподобалося в діях суперника?

- Ми виграли, три очки запрацювали - от і все, що сподобалося.

- У вас є якісь претензії до гри вашої команди?

- У мене немає претензій ні до кого. Я взагалі хотів сьогодні хлопчиків виставити, але не вийшло так. Виставив Дедечко, як бачите 1987 роки. Не поставив деяких гравців. Був упевнений, що вони можуть отримати четверту жовту картку, тому деяких людей не поставив свідомо, зберігши їх на фінал кубка.

- Яка доля вихованця волинського футболу Олега Герасимюка у вашій команді?

- Відмінний хлопець, спасибі вам за нього. Я сподіваюся, що він у нас гратиме. Річ у тому, що він переніс операцію, довго хворів. Але весь час Олег працює з нами в першій команді. Ми його не відпускаємо в другу. І сподіватимемося, що він скоро гратиме в основі як і Дедечко.

- Ви не вважаєте, що в епізоді, коли Шовковській заробив жовту картку, мав місце фол "останньої надії"?

- Ніщо таке там не було. Там ще була купа захисників. За правилами це жовта картка. Це все нормально. Поряд же захисник був. Таке ж було в недавній грі проти нас, коли збили Верпаковського. Якщо знати добре правила, тоді можна навіть і питання не задавати. Просто треба дуже добре вивчити правила.


Петро Кушлик

- Можу сказати одне - гра вийшла добра. Думаю, вона сподобалася уболівальникам. Ви знаєте, що київське "Динамо" невдало початок другої круг. Свідоцтвом цьому можуть служити ігри з "Арсеналом", запорізьким "Металургом" і "Борисфеном". Але зараз кияни знайшли свою гру, подолавши спад. І ось вже шість турів підряд динамівці показують добрий футбол і виграють. Отже сьогодні ми грали проти сильної команди і старалися на рівних протистояти їй. Але одна прикра помилка, перекреслила. Наш голкіпер непередбачливо віддав пас захиснику, після чого м'яч був перехоплений, і ми пропустили гол. Можна, сказати, ми самі собі привезли цей гол.

Але все таки, хочу подякувати нашим футболістам за гру. Вони віддали все, що могли, але програли. Що ту ще скажеш. Претензій в плані самовіддачі до хлопців бути просто не може.

- Петро Іванович, що перешкодило команді добитися позитивного результату?

- Навіть не знаю. Хлопці старалися. Інша справа, що не було кінцівки, щоб просто потрапити і забити м'яч. Потрапили в ствір, потрапили в штангу, а забити не вдалося. Що зробиш, і таке у футболі буває. Тобто, моменти у нас були, але ми їх не реалізували. Ще раз повторюся, претензій до футболістів бути не може. Вони старалися і робили все можливе, щоб перемогти.

В цілому, я вважаю, гра була нормальна з обох боків. Грубості не було. Всі прагнули грати в м'яч. Я вважаю, що Йожефу Йожефовічу нізащо на нас ображатися в цьому плані.


Материал веб-сайта www.fcvolyn.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер