Юрій Сьомін: «Приємно, що ми вибрались із важкої ситуації»

Юрій Сьомін: «Приємно, що ми вибрались із важкої ситуації»

«Динамо» - «Металург» (З). Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Вітаю усіх жінок зі святом! Бажаю вам успіхів і гарного настрою. Щодо гри, традиційно важко походить перша домашня гра. Тим паче, «Металург» у чемпіонаті пропускає дуже мало м’ячів, у них грамотно побудована оборона. Нам важко давалась гра, хоча були створені хороші моменти. Корективи в тактику довелось внести у зв’язку з травмою Бангура. Приємно, що ми вибрались із важкої ситуації і взяли три очки.

- Що ви сказали підопічним у роздягальні, яким чином удалось «завести» їх на другий тайм?

- Потрібно було заспокоїтись. Також провів заміни, у перерві випустив ще одного гравця атакуючого плану – Алієва. Далі життя нам підказувало, що м’яч потрібно частіше доставляти в карний майданчик і наносити більше ударів по воротах. Хлопці молодці!

- У другому таймі, коли в сторону воріт запоріжців був призначений штрафний, Гіоане підбіг до м’яча і став розбороняти Алієва і Корреа, які боролись за право пробити по воротах…

- Розбиратись в епізоді немає жодного смислу. Була настанова, що штрафні пробиває Гусєв або Корреа. Тому Тібі діяв абсолютно чітко, правильно і досить жорстко.

- Не ризикували, посилюючи атаку ще одним гравцем?

- Яка різниця, як програвати - 0:1, 0:2 или 0:3Тим більше, коли в вас була кількісна перевага в одного гравця.

- Бангура отримав травму?

- Поки важко сказати щось напевно. Є підозри на пошкодження носу, стегна і голеностопу. Він поїхав у лікарню, де пройде обстеження. Це був важкий епізод, випадковий, ігровий - грубості в ньому не було. Головне, повторюсь, що в святковий день ми зробили своїм дружинам прекрасний подарунок.

- Чому Михалик не потрапив у склад?

- У нього була невелика травма і перед грою він тренувався індивідуально. Ми боялись збільшити пошкодження. Думаю, до наступної гри він буде готовий. Хоча Тарас і сьогодні рвався в бій. Найближчим часом нас очікує щільний графік і, можна сказати, ми його поберегли.


                                                                                   * * *


Анатолій ЧАНЦЕВ, головний тренер «Металурга» (З):

- На настанові просив хлопців строго й організовано зіграти в обороні, а гру в нападі конструювати на швидких атаках. У першому таймі це нам удалось. У другому таймі гра була «зламана» після вилучення нашого гравця.

- Прокоментуйте трансферну політику клубу.

- Наша стратегічна позиція – посилюватись доморощеними гравцями. Так ми будуємо свою роботу. А те, що втратили Квіркелію – так, значить, було потрібно. Також ми взяли ще одного гравця – півзахисника Романа Луценка.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер