»100% Динамо»: усе про збори в Австрії, новачках команди та перемозі в Суперкубку!

»100% Динамо»: усе про збори в Австрії, новачках команди та перемозі в Суперкубку!

Усього три тижні літньої паузи – і клубний тележурнал «100% Динамо» знову готовий до зустрічі з уболівальниками. Уже цієї суботи, 14 липня, на телеканалі «Мегаспорт» - усі подробиці про підготовку «Динамо» в Австрії, ексклюзивний репортаж про тріумф київської молоді в Одесі та найдетальніше знайомство із гучними придбаннями клубу!

Телегрупа «Динамо Київ TV» разом із першою командою провела повноцінні тренувальні збори в Австрії. І якщо вийти на заміну хоча б в одному матчі так і не вдалось, то зібрати ексклюзивний матеріал про підготовку динамівців – цілком!

Відвідувачі офіційного клубного веб-сайту мали можливість щодня дивитись відео-щоденники з Австрії, але найцікавіші матеріали глядач зможе побачити лише в тележурналі «100% Динамо»!

Наскільки хороші Махдуфі та Бушич? Які реальні навантаження отримали гравці на зборах? Як у «Динамо» відбувається «розбір польотів» і як відновлюються футболісти? І, нарешті, чому за деякими динамівцями на тренуваннях приїхав лімузин? Дивіться «100% Динамо» та побачите значно більше!

«Із корабля на бал»: услід за командою ми поїхали до Одеси та разом пораділи за динамівську молодь! А також зібрали достатню кількість матеріалу, аби в повному об'ємі розповісти вам про перемогу в Суперкубку!

А на закуску – про тих, із ким динамівській молоді доведеться конкурувати в першій команді! Адже новачки в «Динамо» - досить пристойного рівня. Бразилець Майкл та гвінеєць Бандура стануть героями «100% Динамо»!

Тож перша зустріч нового сезону буде насиченою та цікавої! Не проґавте: «100% Динамо» - у суботу, 14 липня, о 21:45 на телеканалі «Мегаспорт» (повтор – у неділю, 15 липня, о 10:25)!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер