Адмір МЕХМЕДІ: «Ми повністю довіряємо тренерському штабу «Динамо» і виконуємо все те, що вони нам кажуть»

Адмір МЕХМЕДІ: «Ми повністю довіряємо тренерському штабу «Динамо» і виконуємо все те, що вони нам кажуть»

Мало того, що він отримав шанс заявити про себе на позиції центрфорварда, так ще й зробити це в поєдинку проти співвітчизників!

- Адміре, «Динамо» зараз шукає нападника. Чи до снаги тобі впоратися з цією місією та чи здатний ти проявити свої найкращі якості на даній позиції?

- Вважаю, що я можу грати на трьох або чотирьох позиціях в атаці. До того ж у поєдинках збірної Швецарії проти Англії та Голландії я грав у якості нападника. Чим частіше я буду грати на позиції форварда, тим краще у мене це буде виходити.

- Ти комфортніше почуваєшся в атаці чи все ж у півзахисті?

- Як другий нападник або на позиції класичної 10-ки.

- Які складнощі відчував у матчі з «Базелем» та чому не зміг забити?

- Темп гри був високим. «Базель», як і ми, бере участь у Лізі Європи і є хорошою командою. Так, у мене було кілька шансів уразити ціль, але в результаті ми все одно перемогли 1:0, а я записав на свій рахунок гольовий пас на Кранчара. Сподіваюся, в наступному матчі мені все ж таки вдасться забити.

- Розкажи нам про гольову атаку.

- Я бачив м'яч і опинився там швидше за захисника. Також звернув увагу, що до штрафного майданчика вривається Ніко Кранчар, тому і відпасував йому трохи лівіше. Він забив прекрасний гол.

- Ця комбінація
результат роботи на тренуваннях?

- Так, ми працюємо кожен день, граємо, намагаємося відчути партнера. В останні кілька днів тренувалися дуже багато, тому в стартових двох матчах виглядали втомленими.

- Тобі нерідко доводилося зустрічатися на полі з «Базелем» за часів виступів за "Цюріх". Якісь особливі емоції були до гри?

- Матчі проти швейцарських клубів завжди є особливими для мене, адже я там знаю практично всіх футболістів. Деякі з них є моїми друзями. І ось у суботу ми гратимемо ще з однією швейцарською командою
«Люцерном».

- А скількох осіб із «Базеля» ти знав раніше?

- По іменах
всіх. Є також 10-12 хлопців із якими я спілкуюся і товаришую.

- Перший тренувальний збір в Іспанії добігає кінця. Як себе почуваєш?

- Добре. Тут прекрасні умови для роботи, чудовий готель і їжа. Непросто, звичайно, так багато часу проводити фактично в одному номері, але, незважаючи на це, ми намагаємося демонструвати свої найкращі якості.

- А коли ти виступав за "Цюріх", хіба тренувальні збори були іншими?

- Ні, приблизно такими самими.

- Чим відрізняються тренування з Олегом Блохіним від тренувань із Юрієм Сьоміним?

- Вони трохи важче. Олег Володимирович прагне грати в більш швидкісний футбол, використовуючи контратаки.

- В яких кондиціях перебуваєш зараз? Чи спроможний ти, в рамках тренувального процесу, ще додати?

- Ми прості люди, а не роботи. Звичайно ж, не можемо працювати без зупинки. Іноді необхідно перепочити. Ми повністю довіряємо тренерському штабу «Динамо» і виконуємо все те, що вони нам говорять.

 www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер