Чемпіонат серед жіночих команд. «Кривбас» - «Динамо». Прев’ю матчу

Чемпіонат серед жіночих команд. «Кривбас» - «Динамо».  Прев’ю матчу

У неділю, 2 жовтня, жіноча команда київського «Динамо» проведе матч 4-го туру у Вищій лізі України сезону-2022/2023. Суперником «біло-синіх» стане «Кривбас» із Кривого Рогу.

Після трьох стартових турів «Кривбас» зі стовідсотковим результатом є лідером Вищої ліги, забивши 20 м'ячів при нулі у графі пропущених. Динамівки йдуть на четвертому місці, набравши 6 очок (2 перемоги та 1 поразка, різниця м'ячів 4:6). 

Поєдинок відбудеться на стадіоні «Княжа-Арена» у Щасливому, початок – о 12:00.

«Кривбас» (Кривий Ріг)

«Кривбас» – один із лідерів Вищої ліги. На момент зупинки минулого сезону команда була на 3-му місці.

У перших трьох турах підопічні Володимира Єфимака показали високі результати, не залишивши своїм суперникам жодного шансу. На рахунку криворізької команди перемоги над «Дніпром-1» (7:0), «Атексом» (8:0), «Шахтарем» (5:0). Найкращий бомбардир команди – Поліна Янчук (6 голів у 3 матчах). 

«Динамо» (Київ) 

За підсумками Першої ліги України, в якій киянки посіли перше місце у групі А, динамівки пройшли до Вищої ліги. Підопічні Володимира Пятенка провели якісну підготовку до старту сезону у місті Хирів та у Києві, чергуючи тренування з контрольними матчами.

У першому турі киянки здобули вольову перемогу у матчі з «Колосом» (2:1). Дубль на свій рахунок записала нападниця Анастасія Дружченко. Другий поєдинок у сезоні став справжньою перевіркою на міцність – «Динамо» на виїзді зустрілося з багаторазовими чемпіонками України та учасницями жіночої Ліги чемпіонів полтавської «Ворсклою». «Біло-сині» поступилися своїм суперницям із рахунком 1:5. На останніх хвилинах зустрічі гол забила півзахисниця Анна Прокопенко. У третьому турі чемпіонату «біло-сині» зустрілися з постійним учасником Вищої ліги «Ладомиром» із Володимира-Волинського. Поєдинок видався яскравим на події, з безліччю гольових моментів та боротьбою на футбольному полі. Перемогу киянкам приніс гол 17-річної захисниці Тетяни Бондаренко.

Суддівська бригада

Головний арбітр – К. Усова (Київська обл.)

Асистенти – І.Голіяк (Миколаївська обл.), Є.Настусенко (Київська обл.)

Четвертий арбітр - М.Шевель (Київська обл.)

 Спостерігач арбітражу – П.Беженар (Київ) 

Останній матч між командами 

Сезон 2021/2022. Кубок України. 1/8 фіналу 

«Динамо» - «Кривбас» - 0:6 (0:4) 

21.11.2021. НТБ «Динамо» 

«Динамо»: Карбань, Долбіна (Чорномаз, 74), Кликова, Гуцалюк, Горулько, Прокопенко, Словак, Дудка, Мироненко (Якимова, 82), Мирончук, Гріга (Бондаренко, 86) 

«Кривбас»: Келюшик (Кулик, 71), Прісекарі, Іванова, Сокенг, Левченко (Сантос, 61), Топал (Стекольщикова, 71), Талеб, Бєлякова (Постол, 61), Зідоі, Глущенко, Тян 

Голи: Гуцалюк (аг, 7), Іванова (27), Тян (28), Зідоі (44), Глущенко (51, 67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер