Денис Попов: «Здобули перемогу, тепер рухаємося далі»

Денис Попов: «Здобули перемогу, тепер рухаємося далі»

- З «Рухом» було досить важко грати, оскільки на підготовку у нас було всього два дні. Добре, що матч склався так, що ми здобули три очки. Гра показала, наскільки добре ми наразі готові. Перемогли 2:0, емоції позитивні.

- «Рух» - новачок Прем'єр-ліги. Наскільки добре встигли вивчити цю команду? У вас було достатньо інформації про їхню манеру гри?

- Так, звісно. У нас було багато зборів і теоретичних занять, а крім того, ми провели з ними кілька товариських матчів, тож знали суперника дуже добре. Тренерський штаб надав нам повну інформацію, щоб обіграти цю команду.

- У якій формі перебуваєте після травми? Ви вже встигли провести матчі за молодіжну збірну і сьогодні вийшли в основному складі, значить, зі здоров'ям уже все добре?

- Так, усе нормально, потихеньку рухаюся вперед. Не скажу, що я вже в оптимальній формі, але поступово її набираю.

- З огляду на те, що «Динамо» впевнено перемогло, забивши по голу в кожному з таймів, можна сказати, що вам усе вдавалося, чи тренер залишився чимось незадоволений?

- Гадаю, помилки були. Потрібно дивитися відео, але по гарячих слідах мені здалося, що перший тайм був краще за другий. До перерви ми повністю контролювали гру, а після неї трохи підсіли, сили нас почали залишати. Багато хлопців відіграли повні матчі за свої збірні, і це відіграло свою роль, адже всі перебували в різному фізичному стані.

- Уже у вівторок вам належить зіграти в матчі Ліги чемпіонів із «Ювентусом». Уже всі думки про нього?

- У нас такий календар, що доводиться швидко перебудовуватися з одного турніру на інший. Ми ні на що не можемо вплинути, тому залишається виходити на поле і грати. Потрібно вміти себе налаштовувати, а фізично ми добре готові.

- Чи не було недооцінки «Руху» у зв'язку з тим, що через кілька днів вам належить грати в груповому турнірі Ліги чемпіонів?

- Ні. Тренер нам відразу сказав, що жодної недооцінки бути не може, оскільки це західна команда, яка завжди бореться до останнього, не поступається. Тож ми були попереджені і, звісно, налаштовувалися серйозно, адже для нас важлива кожна гра. Тож не думали про «Ювентус», а лише про «Рух». Здобули перемогу, тепер рухаємося далі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер