«Динамо» U-19 та U-21 на першому зборі будуть працювати поруч із головною командою

«Динамо» U-19 та U-21 на першому зборі будуть працювати поруч із головною командою

Про те, чим будуть займатися команди «Динамо» U-21 та U-19 перед другою частиною сезону, розповів наставник молодіжного складу Унаї Мельгоса:

- У футболістів U-19 та U-21 відпустка офіційно закінчиться 13 січня, хоча приступити до виконання індивідуальних завдань, які ми їм роздали, вони мають уже з 26-го грудня.

Зібравшись на базі, в найближчі кілька днів усі футболісти пройдуть планове медичне обстеження, а потім у повному складі 16 січня вирушать на збір до Іспанії. Наш перший навчально-тренувальний збір триватиме до 30 січня. Він буде спільним для команд U-19 та U-21, які будуть працювати, як єдиний колектив, у Бенаавісі (Малага, Іспанія). Ми розташуємося зовсім поруч із першою командою, але будемо перебувати не в тому ж самому місці.

Ймовірно, буде й другий збір, можливо, в Туреччині, який почнеться з 5-го лютого для хлопців, які будуть брати участь у Юнацькій Лізі УЄФА. Але це поки остаточно не підтверджено.

Що стосується товариських матчів, на даний момент їх заплановано три проти команд різного рівня. Найбільш імовірні дати контрольних поєдинків – 21, 26, 30 січня, але це ще остаточно не підтверджено. Також поки уточнюються імена наших суперників – зараз ми працюємо над цим.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер