Динамівці у складі збірної України готуються до поєдинків відбору Євро-2016 з Македонією та Іспанією

Динамівці у складі збірної України готуються до поєдинків відбору Євро-2016 з Македонією та Іспанією

5 жовтня національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» в Кончі-Заспі.

Динамівці Києва, які мають найбільше представництво в головній команді країни, умовно поділилися на дві групи. П’ять із них: Олег Гусєв, Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко та Артем Кравець працювали в повному обсязі, а Євген Хачеріді та Денис Гармаш за індивідуальною програмою.

У наступні дні національна команда готувалася в плановому режимі, причому Євген Хачеріді був переведений до загальної групи.

Головний тренер нашої збірної Михайло Фоменко так висловився щодо планів на майбутні надважливі зустрічі:

 - Якщо ми обіграємо Македонію, в нас шість очок заберуть. Тому є багато нюансів із цього приводу. Начебто як лідируємо на сьогоднішній день (серед збірних, які посідають у групах треті місця). Добре було би скористатися цією можливістю, але якби це лише від нас залежало…

Що стосується гри з Іспанією, то ми концентруємо увагу хлопців на побудові гри суперника в обороні, атаці, говоримо їм про сильні та слабкі якості. У грандів європейського футболу не дуже багато слабких якостей, але й вони є.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер