Михайло МИХАЙЛОВ: «Хто займе місце у воротах у 1-й грі чемпіонату, вирішиться лише перед матчем із донецьким «Металургом»

Михайло МИХАЙЛОВ: «Хто займе місце у воротах у 1-й грі чемпіонату, вирішиться лише перед матчем із донецьким «Металургом»

- Михайле Леонідовичу, на першому зборі переважно робився акцент на фізичній підготовці. У цьому плані робота воротарів відрізнялася?

- Щоб відповісти на це питання, необхідно розділяти чіткі моменти
є методи, а є засоби підготовки. Методи це способи впливу на організм спортсменів, у даному випадку воротарів. У перші п'ять-шість днів ми робили акцент на витривалості, підвищенні аеробних та анаеробних здібностей. Засоби ж використовували свої виконували суто воротарські вправи, спрямовані на підвищення техніки, моделювання ігрових ситуацій.

- Чи задоволені ви виконаною роботою?

- Все, що було заплановано, у принципі, вдалося реалізувати. Воротарі відпрацювали на повну, ніхто не випадав із тренувань. Загалом, збір пройшов для них плідно.

- Із «Кривбасу» повернувся Денис Бойко. Він залишається в «Динамо»?

- Звичайно, він залишається в нашій команді
це вже гарантовано на сто відсотків.

- Велися розмови про те, що команду може залишити Артем Кичак...

- Поки що жодної конкретики з цього питання немає.

- Потихеньку починає працювати й Станіслав Богуш. Коли він зможе тренуватися без обмежень?

- Складно прогнозувати якісь терміни. Потихеньку Стас буде підвищувати навантаження, наскільки йому дозволять наслідки травми. Сподіваюся, що він якомога швидше повернеться до гри.

- Разом із командою на зборі й молодий воротар Георгій Бущан. Незважаючи на те, що він не брав участі в контрольних матчах, нинішній збір став для нього корисним досвідом?

- Тренування з основною командою для молодого воротаря
це велика мотивація, новий крок у плані майстерності. Жора проявив себе з дуже хорошого боку, ми віримо в нього як у перспективного воротаря. Сподіваємося, що він буде гідний захищати кольори нашого клубу.

- У поєдинку з «Карлсруе» у воротах стояв Бойко. Враховуючи травму Шовковського та дискваліфікацію Коваля, розраховуєте на Дениса в першому матчі чемпіонату як на основного воротаря?

- Зараз не хочу загадувати далеко наперед. У нас є група воротарів, а хто з них займе місце у воротах, вирішиться безпосередньо перед матчем із донецьким «Металургом», яким ми відкриваємо для себе чемпіонат.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер