Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Сподіваюся, що Бєсєдін витримає 90 хвилин, адже вибір у нас невеликий»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Сподіваюся, що Бєсєдін витримає 90 хвилин, адже вибір у нас невеликий»

- Олександре Миколайовичу, сьогодні День Народження у Віктора Каневського – легендарного форварда «Динамо» 50-х та 60-х років, капітана першої чемпіонської команди клубу. Чи зможуть завтра ваші підопічні зіграти так, щоб можна було присвятити йому цю перемогу?

- Та команда писала свою історію, а ця пише свою.  Будь-яка перемога важлива, і думаю, що ми можемо присвятити її Каневському. Але більшість футболістів із нинішньої команди, можливо, навіть не знають, хто це. Приходьте до нас, проведіть урок історії, жодних проблем.

- Наскільки серйозна проблема з Вербичем?

- Ви знаєте, я не дуже обізнаний у медичних термінах. Завтра він точно не допоможе команді, а на який термін він випав – це питання до наших лікарів.

- Чи готовий Бєсєдін завтра зіграти весь матч?

- Сподіваюся, що Артем зможе зіграти 90 хвилин. Побачимо, скільки він витримає. Вибір у нас у цій ланці невеликий.

- Які сильні сторони «Яблонця» ви могли б відзначити?

- Команда дисциплінована і тактично грамотна. Зараз усі команди вміють переходити з атаки в оборону, плюс стандарти у виконанні суперника справді небезпечні.

- Минулий матч «Динамо» в єврокубках був проти «Аякса». Команда спробувала зіграти на зустрічних курсах і була в цьому не надто успішною. Ви приїхали до Чехії за хорошою грою, чи все ж за результатом? І наскільки це зараз сумісні речі?

- Давайте ми всі зараз визначимося, що для нас головне? Я приведу вам простий приклад: нещодавно ми грали з «Маріуполем». Ми виграли 2:0, і нас дуже критикували. А з іншого боку, минулої весни ми теж грали з ними і завдали 24 ударів по воротах, 17 ударів у площину воріт, ми домінували, але зіграли 1:1. Тому, я думаю, що все ж таки головне – результат. У будь-якому виді спорту.

Нагадаємо, що матч «Яблонець» -  «Динамо» відбудеться завтра (4 жовтня) о 22:00 за київським часом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер