Сергій РЕБРОВ: «Для нас головне максимально добре підготуватися до тгри зі «Стяуа»

Сергій РЕБРОВ: «Для нас головне максимально добре підготуватися до тгри зі «Стяуа»

- (питання румунської журналістки) Чи можете ви відзначити когось зі «Стяуа»? Багато говорять про Санмертяна як про найбільш небезпечного гравця…

- Звичайно, це досвідчений гравець, який створює багато небезпеки. Але він не єдиний грає у складі «Стяуа». Усі румунські клуби достатньо технічні, які люблять атакувати.

- Макаренко вирушив на обстеження до Фінляндії…

- Скоріше за все, це буде не обстеження, а операція. Сподіваюся, вона пройде вдало.

- Ви визначилися, хто зіграє завтра зліва в обороні?

- Відсотків на 80 ми визначилися, але сьогодні ще буде тренування, на якому ми побачимо, в яких кондиціях перебувають претенденти на цю позицію.

- (питання румунського журналіста) Вісім років тому ви грали зі «Стяуа» та забили гол. Чи є бажання помститися?

- У мене ніколи не виникало такого питання. До будь-якої гри потрібно серйозно готуватися, аналізувати. Не потрібно згадувати, що було раніше. Для нас головне максимально добре підготуватися та зіграти в завтрашньому матчі.

- (питання румунського журналіста) Учора свій матч Ліги чемпіонів із «Порту» зіграв донецький «Шахтар». У зв’язку з тим, що й ви, й «Шахтар» проводять посеред тижня матчі єврокубків, яким ви бачите майбутнє протистояння з «гірниками»?

- Зараз для нас, перш за все, важлива гра зі «Стяуа». Часу на відновлення мало, але такий графік. Ніхто з гравців поки не думає про «Шахтар».

- У Безуса була мікротравма. Чи готовий він зіграти завтра?

- Так, Роман повністю відновився, тренується майже тиждень. Сподіваюся, завтра він нам допоможе.

- (питання румунської журналістки) Чи вважаєте недоліком, що Луческу багато знає про «Динамо» та може поділитися інформацією з представниками «Стяуа»?

- Думаю, зараз такі технології, що тренерський штаб «Стяуа» може вивчити «Динамо» й без допомоги Луческу. Упевнений, у цьому особливої необхідності немає.

- Чи був хтось із тренерського штабу «Динамо» на останньому матчі «Стяуа» з «Астрою»?

- Ніхто не літав, але, звичайно, ми дивилися цей матч. Як і поєдинок із «Ольборгом». У нас достатньо інформації, головне, щоб футболісти використали її завтра на полі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер