Віктор ЦИГАНКОВ: «Копенгаген» не сидить ззаду та відбивається, а старається, щоб гра сподобалася вболівальникам»

Віктор ЦИГАНКОВ: «Копенгаген» не сидить ззаду та відбивається, а старається, щоб гра сподобалася вболівальникам»

- Що можеш сказати про суперника? Можливо, склалася думка порівняльного характеру після проведених ігор із «Мальме» та «Лугано»?

- В принципі, хороша, швидка, агресивна команда, демонструє красивий атакуючий футбол. Цікаво грати з такими суперниками, які не сидять ззаду та відбиваються, а стараються, щоб гра сподобалася насамперед уболівальникам.

- Кожна команда починає матч із рахунку 0:0. Що необхідно, щоб забити швидкий м'яч у завтрашньому матчі?

- Напевно, таке запитання можна поставити будь-якій команді. Є план на гру, який ми спробуємо реалізувати. Ми граємо вдома, маємо діяти агресивно. Думаю, свої моменти у нас будуть, і ми спробуємо їх реалізувати.

- У «Динамо» грає Вербич, який виступав за «Копенгаген». Розповідав щось цікаве?

- В принципі, ні. Лише сказав, що багато травмованих гравців. Ми подивилися матчі суперника на теорії, ще будемо розбирати їхню гру завтра.

- Найімовірніше, два матчі з «Копенгагеном» будуть вирішальними в розподілі місць у таблиці. Міркували над математичними шансами, скільки очок треба набрати, щоб вийти до плей-оф? Або будете грати на перемогу в обох поєдинках із датчанами?

- Як я раніше казав, «Динамо» завжди грає на перемогу. Ми не рахуємо очки, а виходимо на поле та намагаємося здобути перемогу.

- Сьогодні Ярмоленку 30 років. Ви привітали його?

- Обов'язково привітаю. А зараз давайте говорити про футбол.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер